held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 419 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı?
Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı?
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.703 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #2 held06 dedi: Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşleminiz kabul görme durumunda taahhüt ödemeniz gerekebilir.
held06 dedi: Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İşleminiz kabul görme durumunda taahhüt ödemeniz gerekebilir.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Eylül 2022 #3 held06 dedi: Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, adresinizde gigafiber altyapımız yoksa ve sadece altyapı talebi iletecekseniz bir sorun olmaz
held06 dedi: Şu anda başka bir sağlayıcı ile sözleşmem var şu anda altyapıma TurkNet GigaFiber talebinde bulunsam şu anki operatörle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, adresinizde gigafiber altyapımız yoksa ve sadece altyapı talebi iletecekseniz bir sorun olmaz
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 419 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #4 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, adresinizde GigaFiber altyapımız yoksa ve sadece altyapı talebi iletecekseniz bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Benim merak etiğim konu o değil sadece altyapı başvurusu yapsam şuandaki operatörümle sıkıntı çıkar mı?
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, adresinizde GigaFiber altyapımız yoksa ve sadece altyapı talebi iletecekseniz bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Benim merak etiğim konu o değil sadece altyapı başvurusu yapsam şuandaki operatörümle sıkıntı çıkar mı?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Eylül 2022 #5 held06 dedi: Benim merak etiğim konu o değil sadece altyapı başvurusu yapsam şuandaki operatörümle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece altyapı talebinde bulunacaksanız bir sorun olmaz
held06 dedi: Benim merak etiğim konu o değil sadece altyapı başvurusu yapsam şuandaki operatörümle sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece altyapı talebinde bulunacaksanız bir sorun olmaz