Gigabyte 1660S fan sesi

manki

Femtopat
Merhaba daha önce de konu açtım ama istedigim sonucu alamadim. Gigabyte 1660 Super ekran kartim var, fan hizini 90-91'e aldigimda sanki kabloya surtercesine bir ses geliyor( görünürde çıkık kablo falan yok) daha önceden fan hizi 85'deyken bu ses geliyordu şimdi 90-91'deyken geliyor. Acaba düzelir mi yoksa garantiye göndermeli miyim? İtopya'dan aldim ürünü cevaplarınızi bekliyorum.

Konuyla ilgili video linki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fan hızının CW ile bir alakası yok. Hız arttıkça doğal olarak seste artar rüzgar vuruyormuş gibi.
Ses ekleyebilirseniz daha net bir şey söyleyebiliriz.

Fan hızının CW ile bir alakası yok. Hız arttıkça doğal olarak seste artar rüzgar vuruyormuş gibi.
Ses ekleyebilirseniz daha net bir şey söyleyebiliriz.
Fan hızı ekran kartının yükü arttıkça doğal olarak artar, ekran kartları CW sorununu genelde yüksek frekanslarda çalışırken ortaya çıkartır. O yüzden sordum.

Fan hızı ekran kartının yükü arttıkça doğal olarak artar, ekran kartları CW sorununu genelde yüksek frekanslarda çalışırken ortaya çıkartır. O yüzden sordum.
Bende fan hızını kendi arttırmış olabileceğinden dolayı öyle dedim . İlla yüke binmesine gerek yok.

Bende de %20'nin altındayken yapıyor ama bunun gibi bir ses değil, titreşim de yapıyor ayrıca. Sadece tek fanda var bu sorun. Kart aynı. Fan hızını default olarak %20'nin üzerinde ayarladım böyle çözmüş gibi oldum.

Bende %60 üstünde yapıyor ekran kartım INNO 3D GTX 1650.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…