Gigabyte 4060 sistem driver güncellemesi sonrası performans düştü

ICEFLASH

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5 3800MHz
SSD veya HDD modeli
M2 1TB SSD
Ekran kartı
Gigabyte 4060 Windforce
Anakart
Gigabyte
İşlemci
i5 12400f
Merhaba arkadaşlar. GeForce Expirence'de suruculerı gunceledım. Sonra alt Z menusune gırın GPU kullanımı %50 oluyor. Drıverları sılıp eskısını yukledım. Bu sefer de aynı uygulamayı sıl yukle yaptım gene aynı. Ama alt Z yapmayınca normal. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevınırım.

Alt Z kombinasyonu NVIDIA'nın sunduğu kayıt kısmı değil mi zaten? Performans düşüklüğü derken oyunlarda falan FPS düşüşü mü yaşadınız?

Alt Z kombinasyonu NVIDIA'nın sunduğu kayıt kısmı değil mi zaten? Performans düşüklüğü derken oyunlarda falan FPS düşüşü mü yaşadınız?
Orada sadece kayıt alınmıyor. Ekran kartının ısısı, yüzde kaç kullanıldığı, fps, vb. şeylerde görünüyor.

Orada sadece kayıt alınmıyor. Ekran kartının ısısı, yüzde kaç kullanıldığı, FPS, vb. şeylerde görünüyor.

Tamamda sonuçta performans düşüklüğü demiş ne bileyim oyunda normalde aldığında daha az FPS falan mı alıyor onu soruyorum. Ben mesela Shadow Play açtığımda %20-%30 arasında bir kullanımı oluyor. Ancak hiç performans düşüklüğü yaşamıyorum oyunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…