Gigabyte A16 vs Acer Nitro Lite NL16-71

Bütçe
36.000 TL

Xogadorsama33

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Çok kararsız kaldım buraya danışmak istedim. Gigabyte ve Acer Nitro Lite laptoplar arasında kaldım. Bütçe maksimum 36k. Sizce hangisini almalıyım?

Hocam bunu da görmüştüm fakat RAM 8 GB yetersiz onu artırmakla da uğraşasım yok açıkçası. Bir de bu ürün de yanlış bilmiyorsam 60W Nitro Lite modeliyle çok da bir farkı yok gibi sanki.

İnanılmaz ısınıyor, fan sesi kafa ütüler ve ekranı da epey soluk. Kronik sorunu bizzat kendisi, kasası o donanımı soğutmaya yetmiyor. Reddit de vesaire birçok şikayet var.

Ben böyle bir şeyle karşılaşmadım açıkçası, link falan varsa gönderebilirsen çok kıyak olur.

Hocam bunu da görmüştüm fakat RAM 8 GB yetersiz onu artırmakla da uğraşasım yok açıkçası. Bir de bu ürün de yanlış bilmiyorsam 60W Nitro Lite modeliyle çok da bir farkı yok gibi sanki.

V15 4050 7735HS modelini önercektim onunda fiyatı artmış maalesef alınabilecek cihaz LOQ var şu an.

V15 4050 7735HS modelini önercektim onunda fiyatı artmış maalesef alınabilecek cihaz LOQ var şu an.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için fakat LOQ ile alakalı bir sorum olacak. Bu kısıtlanmış modelde gördünüz mü hiç anakart yanması gibi problemler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…