Gigabyte A320M S2H anakart OC yapmadan 3200MHz destekliyor mu?

Atillabrk

Centipat
Arakadaşlar yakın zamanda 3400G APU sistem toplayacagim slstemim şu şekilde:
Ryzen 5 3400G

Gigabyte A320M-S2H

Adata DDR4 8 GB 3200MHz Single XPG Gammix D10 RAM

Seagate Barracuda 1TB 7200RPM harddisk ya da SU630 240GB SSD

Dark sentinel 500W mid Tower kasa ya da Dark X Pro 500W kasa
Hem sistem hakkında yorumlarınızı almak istiyorum hem de A320M anakartim OC yapmadan 3200MHz RAM destekliyor mu bunu merak ettim.
Simdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arakadaşlar yakın zamanda 3400G APU sistem toplayacagim slstemim şu şekilde:
Ryzen 5 3400G

Gigabyte A320M-S2H

Adata DDR4 8 GB 3200MHz Single XPG Gammix D10 RAM

Seagate Barracuda 1TB 7200RPM harddisk ya da SU630 240GB SSD

Dark sentinel 500W mid Tower kasa ya da Dark X Pro 500W kasa
Hem sistem hakkında yorumlarınızı almak istiyorum hem de A320M anakartim OC yapmadan 3200MHz RAM destekliyor mu bunu merak ettim.
Simdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Bütçeniz nedir? A320 anakartlara bulaşmayın. Stabil değil.

3000lira ama bilgisayar toplamaktan hic anlamadigim icin hazır sistemlere odaklaniyorum ve bitcemin yet6tifi tum sistemlerde a320m var

Stabil değilsen kastınız nedir
Diğer parçaların performansını tam kullanmasını engelleyecektir bir noktada. Ayrıca overclock yapmak istediğinizde yapamayacaksınız. İleride yükseltme yapmak isteseniz anakart da değiştirmeniz gerekecek. Şimdiden B450 almak hem ileride 3. nesil APU olmayan bir işlemci aldığınızda anakart masrafı çıkarmaz hemde kafanız rahat olur sistem normal çalışacağı için.

Diğer parçaların performansını tam kullanmasını engelleyecektir bir noktada. Ayrıca overclock yapmak istediğinizde yapamayacaksınız. İleri de yükseltme yapmak isteseniz anakart da değiştirmeniz gerekecek. Şimdiden B450 almak hem ileride 3. nesil APU olmayan bir işlemci aldığınızda anakart masrafı çıkarmaz hem de kafanız rahat olur sistem normal çalışacağı için.

Anladim dostum teşekkür ederim bütçe oluşursa alacağım oluşmazsa 3200MHz takmalı mıyım sence yoksa 3000MHz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı