Gigabyte A320M S2H anakart RTX 4060'ı destekler mi?

Aldıysanız iş görür siz direkt olarak aklınızdaki bütçeyi ve sistemi ayrıca elinizdeki parçaları da buraya yazabilir misiniz?
Suan elimde ekran kartı olarak GTX 970 var onu satıp yükseltmeyi düşünüyorum 16 GB ram ve anakartım var Bütçe olarak ise Geri kalan parçları ise 14 bin veya 15 bin civarı gibi bı fiyat düşünüyorum

Suan elimde ekran kartı olarak GTX 970 var onu satıp yükseltmeyi düşünüyorum 16 GB ram ve anakartım var Bütçe olarak ise Geri kalan parçları ise 14 bin veya 15 bin civarı gibi bı fiyat düşünüyorum
Kart 2 ci el bu arada

Kart 2 ci el bu arada
Biraz fazlada gelse sıkıntı olmaz

Şu an elimde ekran kartı olarak GTX 970 var onu satıp yükseltmeyi düşünüyorum 16 GB RAM ve anakartım var bütçe olarak ise geri kalan parçları ise 14 bin veya 15 bin civarı gibi bir fiyat düşünüyorum.

Kart ikinci el bu arada.

Biraz fazlada gelse sıkıntı olmaz.

Hocam benim tavsiyem GTX 970 ve diğer parçaları da piyasa ederinde sattığınızda tahmini elinizde 15+3.5k civarı bütçe oluyor bununlada 13100F ve RTX 4060 bir sistem almanızdır.

Hocam benim tavsiyem GTX 970 ve diğer parçaları da piyasa ederinde sattığınızda tahmini elinizde 15+3.5k civarı bütçe oluyor bununlada 13100F ve RTX 4060 bir sistem almanızdır.

Hocam benim tavsiyem GTX 970 ve diğer parçaları da piyasa ederinde sattığınızda tahmini elinizde 15+3.5k civarı bütçe oluyor bununlada 13100F ve RTX 4060 bir sistem almanızd
Peki ryzen 5 5600 mı daha iyi 13100f mi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı