Gigabyte A520M S2H Ne Kadar Eder?

Alan kişi kurumsal ticari kullanıcı değil ki? Sen örneğin bir tane RAM aldın sonra kullanıp satmak istiyorsun veya beğenmedin ve ürünün iade tarihi geçti satmak istiyorsun. Buna kimse karışamaz.

Ve birisi şikayet eder ve sen hem ticaret yapıp vergi kaçırmaktan ceza yersin evet gördüm mutlu sonu. Piyasa serbest diye anasını... Yapamazsınız o kadar değil 1 tane ile 9 tane arasında dünya fark var.

Herkes al satçı olmuş sonra ülkede neden bir şey üretilmiyor dolar neden 8 lira diye ağlamayın.
Türkiyede çoğu arızalı kartın tamiri benim tarafımdan sağlanmakta. Her geçen gün BGA makinası, Flux, 0.45MM Lehim gerekiyor. Bunlar için sadece kart tamir ederek para çıkmaz, ucundab al-sat yapmamız gerekli.

Alan kişi kurumsal ticari kullanıcı değil ki? Sen örneğin bir tane RAM aldın sonra kullanıp satmak istiyorsun veya beğenmedin ve ürünün iade tarihi geçti satmak istiyorsun. Buna kimse karışamaz.
Kimse karışamaz katılıyorum. Lâkin bir tane alır, hadi 2 tane alır ama 9 tane alıp da ucuza satmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Türkiyede çoğu arızalı kartın tamiri benim tarafımdan sağlanmakta. Her geçen gün BGA makinası, Flux, 0.45MM Lehim gerekiyor. Bunlar için sadece kart tamir ederek para çıkmaz, ucundab al-sat yapmamız gerekli.

Hocam kaç yaşındasınız söyler misiniz? Çok merak ettim. Siz gecenin gözleri değil misiniz?

Ve birisi şikayet eder ve sen hem ticaret yapıp vergi kaçırmaktan ceza yersin evet gördüm mutlu sonu. Piyasa serbest diye anasını... Yapamazsınız o kadar değil 1 tane ile 9 tane arasında dünya fark var.
Ben zaten bir tane aldım.
Kimse karışamaz katılıyorum. Lâkin bir tane alır, hadi 2 tane alır ama 9 tane alıp da ucuza satmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Kesinlikle, yaptığı hiç etik değil. Gerçekten ihtiyacı olan bir sürü kişi alamadı. Ben de az daha alamıyordum. Keşke konu açmasaydım. Nereden bileyim 10 tane alıp başkasının hakkına gireceğini? :(

Kim ne yaparsa yapsın, ona küfür etmeye hakkın yok. Troll amacıyla gelip küfür edip kaçıyorsunuz.

Hocam bizi ilgilendirmez, küfreden, edilen ve site yöneticileri arasında bu olay.

Sonra gereksiz mesaj yiyorum, ondan spoiler yaptım. Bizim en fazla yapabileceğimiz şey raporlamak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı