Alan kişi kurumsal ticari kullanıcı değil ki? Sen örneğin bir tane RAM aldın sonra kullanıp satmak istiyorsun veya beğenmedin ve ürünün iade tarihi geçti satmak istiyorsun. Buna kimse karışamaz.
Türkiyede çoğu arızalı kartın tamiri benim tarafımdan sağlanmakta. Her geçen gün BGA makinası, Flux, 0.45MM Lehim gerekiyor. Bunlar için sadece kart tamir ederek para çıkmaz, ucundab al-sat yapmamız gerekli.Herkes al satçı olmuş sonra ülkede neden bir şey üretilmiyor dolar neden 8 lira diye ağlamayın.
Kimse karışamaz katılıyorum. Lâkin bir tane alır, hadi 2 tane alır ama 9 tane alıp da ucuza satmak ne kadar doğru bilemiyorum.Alan kişi kurumsal ticari kullanıcı değil ki? Sen örneğin bir tane RAM aldın sonra kullanıp satmak istiyorsun veya beğenmedin ve ürünün iade tarihi geçti satmak istiyorsun. Buna kimse karışamaz.
Türkiyede çoğu arızalı kartın tamiri benim tarafımdan sağlanmakta. Her geçen gün BGA makinası, Flux, 0.45MM Lehim gerekiyor. Bunlar için sadece kart tamir ederek para çıkmaz, ucundab al-sat yapmamız gerekli.
Uzun süredir sektördeyim. Ürünler hızlı satılıyor R3 2200G sistemi çoğu kişi 2.7K satmaya çalışırken ben 2.3K satıyorum.Gecenin gözleri sen kaç yaşındasın? Bu yaşınla nasıl al sat yapıyorsun o para nereden akıyor? Mafya mısınız ?![]()
Ben zaten bir tane aldım.Ve birisi şikayet eder ve sen hem ticaret yapıp vergi kaçırmaktan ceza yersin evet gördüm mutlu sonu. Piyasa serbest diye anasını... Yapamazsınız o kadar değil 1 tane ile 9 tane arasında dünya fark var.
Kesinlikle, yaptığı hiç etik değil. Gerçekten ihtiyacı olan bir sürü kişi alamadı. Ben de az daha alamıyordum. Keşke konu açmasaydım. Nereden bileyim 10 tane alıp başkasının hakkına gireceğini?Kimse karışamaz katılıyorum. Lâkin bir tane alır, hadi 2 tane alır ama 9 tane alıp da ucuza satmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Uzun süredir sektördeyim. Ürünler hızlı satılıyor R3 2200G sistemi çoğu kişi 2.7K satmaya çalışırken ben 2.3K satıyorum.
Kim ne yaparsa yapsın, ona küfür etmeye hakkın yok. Troll amacıyla gelip küfür edip kaçıyorsunuz.@Recep Baltaş bu sefer ben affetmeyeceğim. Yargıya taşınmasını istiyorum.
Kim ne yaparsa yapsın, ona küfür etmeye hakkın yok. Troll amacıyla gelip küfür edip kaçıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.