Çözüldü Gigabyte A620M H (rev. 1.2) anakartta Valorant VAN9003 hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maker

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F
GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER
Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36
WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe
GIGABYTE A620M-H
AMD tabanlı A620M H anakartım var. Windows 11 kullanıyorum. Valorant girdiğimde oyuna başlayabiliyorum ancak çok kısa süre sonra bu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Secure Boot ile ilgili ayarlardan bahsediliyor ancak ben BIOS'umda ilgili ayarları bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-05 125602.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-05 125602.png
    53,6 KB · Görüntüleme: 78
AMD tabanlı A620M h anakartım var. Windows 11 kullanıyorum. Valorant girdiğimde oyuna başlayabiliyorum ancak çok kısa süre sonra bu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Secure Boot ile ilgili ayarlardan bahsediliyor ancak ben BIOS'umda ilgili ayarları bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

BIOS'tan boot kısmını atın.

AMD tabanlı A620M h anakartım var. Windows 11 kullanıyorum. Valorant girdiğimde oyuna başlayabiliyorum ancak çok kısa süre sonra bu hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor. Secure Boot ile ilgili ayarlardan bahsediliyor ancak ben BIOS'umda ilgili ayarları bulamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

BIOS'a girin boot menuye girin CSM ayarını kapatın Secure Boot açılacak onu enabla yapıp kayıt edin yeniden başlatın yine girip enable olmadiysa onu yapın Secure Boot mode Custom restroy factroy kes gidip tekrardan kayıt edip başlatın yine ayni yere girip standarta alın açılacaktır.

Atacaktım ancak bugün hiçbir ayar değiştirmeden deneme yapınca kendiliğinden düzeldi. Artık bu hatayı almıyorum

BIOS'tan boot kısmını atın.
Atacaktım ancak bugün hiçbir ayar değiştirmeden deneme yapınca kendiliğinden düzeldi. Artık bu hatayı almıyorum

BIOS'a girin boot menuye girin CSM ayarını kapatın Secure Boot açılacak onu enabla yapıp kayıt edin yeniden başlatın yine girip enable olmadiysa onu yapın Secure Boot mode Custom restroy factroy kes gidip tekrardan kayıt edip başlatın yine ayni yere girip standarta alın açılacaktır.
Buna da Gerek kalmadan düzeldi. Ayrıca BIOS'u çok kurcaladım ama Secure Boot ayarı mevcut değil yada farklı bir isimlendirmesi mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı