Gigabyte Aero 14 OLED laptopta fan hızı nasıl ayarlanır?

BaranHQ

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım Uzmanı ve Mobil Uygulama Geliştirici
Merhaba, birkaç gün önce Gigabyte Aero 14 OLED satın aldım, cihazdan genel anlamda memlunum fakat fan hızıyla alaklalı problemim var.
Kendi programı içinden fan hızı ayarı yapamıyorum, sabit 41-45 arasında bir değere kilitleniyor. Bazen düzenliyor olması gerektiği gibi ısınınca hızlanan ve yavaşlayan şekilde çalışıyor. Turbo modu ve manuel ayarlama kısmı çalışıyor yani donanımsal bir sorunu yok. Sensörler ve fanlar çalışıyor sadece. Pile bağlı durumda bu oluyor, batarya ile kullanirken gene problem yok.

Not: 3. parti fan programları ya fan hızını okuyamıyor (AIDA64, fanspeed) ya da 14 milyon gibi komik rakamlar okuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, birkaç gün önce Gigabyte Aero 14 OLED satın aldım, cihazdan genel anlamda memlunum fakat fan hızıyla alaklalı problemim var.
Kendi programı içinden fan hızı ayarı yapamıyorum, sabit 41-45 arasında bir değere kilitleniyor. Bazen düzenliyor olması gerektiği gibi ısınınca hızlanan ve yavaşlayan şekilde çalışıyor. Turbo modu ve manuel ayarlama kısmı çalışıyor yani donanımsal bir sorunu yok. Sensörler ve fanlar çalışıyor sadece. Pile bağlı durumda bu oluyor, batarya ile kullanirken gene problem yok.

Not: 3. parti fan programları ya fan hızını okuyamıyor (AIDA64, fanspeed) ya da 14 milyon gibi komik rakamlar okuyor.
Cihazdan memnun musunuz? Almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Cihazdan memnun musunuz? Almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Cihazın bahsettiğim sorununu çözemedim için iade attım belki de benim aldığım cihaz sorumluydu emin değilim ama prize bağlı kullanımda fanların %100 çalışması normal ve dayanılır bir şey değil yazılımsal bir sorun ondan eminin çünkü pilde kullanımda olması gerektiği gibi film vs izlerken sessiz ama pilde masaüstünde beklesem bile %100 çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı