Elektronik Gigabyte Aorus 15 i7-13620H RTX4060 44.862 TL

Makaleler
6
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli model, 2K panelidir malzeme kalitesidir belli ediyor kendisini. 45K bütçeniz varsa alın geçin.

Naçizane tavsiyem 4060'lı laptoplarda 2K ekran tercih etmeyin bazı oyunlarda FPS düşük kalıyor çözünürlük düşürdüğünüzde de 1080p ekranı olan bir laptopa göre görüntü çok daha kötü oluyor.

Naçizane tavsiyem 4060'lı laptoplarda 2K ekran tercih etmeyin bazı oyunlarda FPS düşük kalıyor çözünürlük düşürdüğünüzde de 1080p ekranı olan bir laptopa göre görüntü çok daha kötü oluyor.
Grafik ayarlarından kısılır ama yine de 2K oynanır.

DLSS var yani :D açarsın zaten 2K da çözünürlük süper olacak DLSS balanced ya da quality akar. @Linics

Problem hikayeli Single Player oyunlarda olmuyor zaten hocam rekabetçi oyunlarda 144 Hz sabit alamayabiliyorsunuz mesela FC 25 oynuyorum 2K da sabit 120 FPS veremiyor lag oluyor bundan dolayı çözünürlük düşürüyorum ve görüntü 1080p ekranı olan laptoplardan daha kötü gözüküyor. DLSS gibi teknolojiler de gecikme yapıyor rekabetçi oyunlarda.

Problem hikayeli Single Player oyunlarda olmuyor zaten hocam rekabetçi oyunlarda 144 Hz sabit alamayabiliyorsunuz mesela FC 25 oynuyorum 2K da sabit 120 FPS veremiyor lag oluyor bundan dolayı çözünürlük düşürüyorum ve görüntü 1080p ekranı olan laptoplardan daha kötü gözüküyor. DLSS gibi teknolojiler de gecikme yapıyor rekabetçi oyunlarda.

FC 25 120 FPS bir portu yok zaten hocam 60FPS oynanması gerekiyor FIFA'da bu sorun çok var yüksek FPS'lerde takılmalar yaşanıyor ama 60Hz de çok iyi görüntü veriyor.

NVIDIA Reflex 2 çıkınca o sorunda kalmaz.

4060 ve 2K ekran :D hikayeli oyun oynayacaklar AAA oyunlarda 60 FPS'i zar zor alacak, rekabetçi oyun oynayacaklar uzak durmalı. Çözünürlüğü 1080 yapsanız bile iki piksel tek pikselmiş gibi davranıyor ve görüntü çamur gibi oluyor.

4060 ve 2K ekran :D hikayeli oyun oynayacaklar AAA oyunlarda 60 FPS'i zar zor alacak, rekabetçi oyun oynayacaklar uzak durmalı. Çözünürlüğü 1080 yapsanız bile iki piksel tek pikselmiş gibi davranıyor ve görüntü çamur gibi oluyor.

Bahsetmeye çalıştığım şey bu.

Yeni konular

Geri
Yukarı