Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Control Center üzerinden fan ayarlarını normal yerine gaming veya deep control yapmayı denediniz mi ya da zaten belirttiğim ayarlarda mı kullanıyorsunuz?
Normal fan ayarı cihazı oyunlarda soğutmak için yeterli değil.

Format attım düzelmedi en iyisi servise yollayayım
Aynen servise yollayın tekrar ederse aynı hata sürekli gönderip değişim isteyin

Hocam arkadaşın onunla alakalı değil bence ben sessiz moda dahi alsam o sıcaklıklar yok

Hocam arkadaşın onunla alakalı değil bence ben sessiz moda dahi alsam o sıcaklıklar yok

Sessiz mod güç limitlerini olması gerekenden daha alt değerlere sınırlıyor dolayısıyla ısınma olmuyor. Normal fan ayarlarıyla o sıcaklıklar olabilir ama gaming ya da deep control ile o sıcaklıklara ulaşıyorsa bir problem olduğu aşikar.

Aynen turbo modda denemek lazım dediğiniz gibi turbo da dahi o kadar isiniyorsa hiç normal değil zaten bu modeli alanlar sogutmasi için aldı genelde en azından ben öyle yaptım

Normal fan ayarida sınırlıyor. Ori oynarken 10 derece düşmesi ve fanların daha az çalışması için kullanıyordum. Forza 5'te ise 20 fps üstüne çıkmıyordu, gaming moda alınca düzeliyordu.

Gaming modda bu sıcaklıklar var.

Ben laptobu alalı 6 7 ay oldu değişim yaparlar mı

Gaming modda bu sıcaklıklar var.

Ben laptobu alalı 6 7 ay oldu değişim yaparlar mı
Sizden kaynaklı değil ve sürekli ayni hatadan dolayı arıza cikariyorsa değişim yapmaları tabii bildiğim kadarıyla telefonlarda 3 defa aynı hata geçerli pclerde nasıl tam olarak bilmiyorum

@Leonidas02 Konu üzerinden birkaç hafta geçmiş ancak sıcaklıklarınız Time Spy testini baz alırsak iyi. Tek takıldığım kısım aradaki bir mesajınızda GPU, GTA 5'te 85 dereceyi görmüş, biraz fazla görünüyor. Fan ayarından kaynaklıdır belki de. Arada bir şeyler yaşanmış olabilir, seri okuyup görmemiş olabilirim. Yine de daha serin olsun isterseniz CPU ve GPU'ya undervolt yapabilirsiniz.

Gta 5 hariç denediğim tüm oyunlarda gaming modda 77-82 derece. Gta 5'te dediğiniz gibi nedense biraz yüksek ancak oyun özelinde olduğu için pek önemsemiyorum. Undervolt'u şuan için düşünmüyorum. Stok haliyle cihazı 2 ay kullanabilsem kararımı vereceğimde elimde o kadar kalamadı servisten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…