Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
Anladım, teşekkürler.Aradığım numara 0212 288 4230 du benim herhangi talebim olmadı, endeks diye hatırlıyorum. İtopyaya bıraktım. Onlar yolladı.
Anladım, teşekkürler.Aradığım numara 0212 288 4230 du benim herhangi talebim olmadı, endeks diye hatırlıyorum. İtopyaya bıraktım. Onlar yolladı.
Kötü bir deneyim olmuş anlaşılan. Cihaz gittiğinden daha kötü halde dönmediyse buna da şükür.Hocam ben de İtopya üzerinden servise yolladım ancak garantisinin olduğu endeks bilişim yerine farklı bir yere gitmiş ürün. Giden serviste ise sorunuma hiçbir şekilde bakılmamış. Teknisyen kolaya kaçmak isteyen teknisyenlerin yaptığı, cihaza format atma işini bile yapmamış. Control Center açılmıyor en basitinden ki sorunum için kullanması gerekirdi. Cihaz geldiğinde Control Center calismayinca silip tekrar yükledim ve 3000 RPM fan ile 55 derece sıcaklığa sahipti boşta. Siz endeks bilişime gitmesi için bir şey dediniz mi? Yoksa direkt olarak İtopya mı yolladı. Berbattı RMA servis tek kelimeyle. Neden garanti sahibi endeks yerine RMA'ya gitti onu da anlayamadim doğrusu.
Kötü bir deneyim olmuş anlaşılan. Cihaz gittiğinden daha kötü halde dönmediyse buna da şükür.
Öncelikle NVIDIA veya AMD gibi harici ekran kartlarının takibini MSI Afterburner, AIDA64, GPU-Z gibi donanımı kontrol edebilecek programlar ile yapmayın. Bu programlar donanımı kontrol edebildiği için genelde donanımları aktif ediyorlar. Yani siz programı açana kadar aslında çalışmayan ekran kartını programı açtığınız an çalıştırıyorlar ve bu durum yanıltıcı olabiliyor.
Boşta 55 derece çalışıyorlarsa fanlar havayı ılık üflüyor olmalı. Gerçekten ılık mı üflüyorlar yoksa soğuk mu?
HWiNFO ile gözlemleyin sisteminizi. Ekran kartı belleği 7GHz hızlara çıkıyor mu ya da aktif mi sürekli görebilirsiniz. Ayrıca HWiNFO programının en alt kısmında batarya şarj/deşarj oranını görebilirsiniz. Batarya ile kullanırken cihaz boşta anlık ortalama ne kadar enerji tüketiyor bize söylerseniz fikir yürütmemiz için yardımcı olabilir.
Baktınız olacak gibi değil, zaman ve imkan varsa temiz bir kurulum yapın. Sonrasında durumu kontrol edin.
Yazılım için öyle şikayetçi değilim ama memnun da değilim. Günü kurtarmak için yapılmış. Hantal, pek modern olmayan ayar yapmak için yapılan bir yazılım. Güncelleme destekleri rezaletmiş onu anladım. 12. nesil modeller için verdikleri yeni yazılımı bekliyoruz belki de hiç gelmeyecek yazılımı bekliyorduk artık bakmıyorum bile siteye.
"Bilgisayarı Kapat" diyerek kapatır sonra açarsanız giremezsiniz.RTX 3060 içeren model kullanıyordunuz sanirim. 15p KE4(12.nesil 3060 model) modelinden yeni Control Center'ı indirin isterseniz. Ben bu şekilde kullanıyorum ve işlemci adını görmemesi hariç her şey stabil çalışıyor şimdilik.
Boot tuşu f12 değil mi? Defalarca denememe rağmen girmedi.
Öncelikle konu hakkında bilgisiz olabileceğimi düşünerek cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Çünkü öyleyim"Bilgisayarı Kapat" diyerek kapatır sonra açarsanız giremezsiniz.
"Yeniden Başlat" yaptıktan sonra açılırken F12 tuşu ile Boot Menu açabilirsiniz.
Geçmiş olsun.Halen daha bilgisayarım gelmedi.![]()
Servise göndermeden format atıp bir de öyle deneyin derim.Geçmiş olsun.
Sizin cihazın sıkıntısı neydi, kaç gün oldu göndereli?
Benim 15G KC Control Center üzüerinde fan hatası bildiriyor. Fan hızı arttıkça hafif bir titreşim ve uğultu başlıyor. Sanırım benim için servis yolu gözüküyor ufukta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.