Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Denenebilir kesinlikle lakin kasaya dokununca titrediği belli oluyor. Sanırım gerçekten fanların birinde ya da her ikisinde bir sıkıntı var. İnternetten fiyatlara baktım, fan başına yaklaşık 1000₺ fiyat biçiliyor. Pahalı geldi açıkcası. :)
Cihazı düşürdüyseniz falan muhtemelen fiziki bir hasar almıştır genelde fanlar yıllarca bozulmaz yani ama cihazı doğru kullandığını düşünüyorsan belki yazılımsal bişey olabilir sonuçta servise giderse 2 aydan önce bazen gelmiyor bunda önce ilk yapilacaklari siz yapın en son servisi düşünün derim

Cihazı düşürdüyseniz falan muhtemelen fiziki bir hasar almıştır genelde fanlar yıllarca bozulmaz yani ama cihazı doğru kullandığını düşünüyorsan belki yazılımsal bişey olabilir sonuçta servise giderse 2 aydan önce bazen gelmiyor bunda önce ilk yapilacaklari siz yapın en son servisi düşünün derim
Kelimesi kelimesine haklısınız. Düşme darbe vs. hiçbir şey olmadı.
Yanımda olsanız fiziksel bir sıkıntı olduğuna hemen anlardınız.
İnternette biraz araştırdım. Önceki nesillerde ve Aero modellerinde de fan arızaları yaşayanlar olmuş. Binlerce fandan birkaçı arıza veriyor heralde. Yıllar önce benzer bir durum ile karşılaşmıştım. Gene beni buldu. Nasip... :)

Laptop değişmiş bir halde geldi. Şuana kadar Witcher 3 de denedim ve eski bilgisayarla aynı bir fark yok. Kafayı yemek üzereyim.

Sıfır ürün mü göndermişler yoksa tamir edip mi göndermişler
Sıfır ürün gönderildi hocam. İlk ürüne time spy stress test yapmıştım geçememişti bu ürüne yaptım buda geçemedi. İlk test eski ürün, ikinci test yeni ürün.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-26 184154.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-26 184154.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2022-08-05 170913.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-05 170913.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 64
Sıfır ürün gönderildi hocam. İlk ürüne time spy stress test yapmıştım geçememişti bu ürüne yaptım buda geçemedi. İlk test eski ürün, ikinci test yeni ürün.
Sizin cihazın tam olarak sıkıntısı neydi

Bende time spy testi yapmadım yapayım bakalım benim alet geçecek mi buraya yazarim

Bende time spy testi yapmadım yapayım bakalım benim alet geçecek mi buraya yazarim

Time spy stress test yaptım ben hocam. Bekliyorum sonucunuzu.

Hocam yaptınız mı ?

Son düzenleme:
Laptop değişmiş bir halde geldi. Şuana kadar Witcher 3 de denedim ve eski bilgisayarla aynı bir fark yok. Kafayı yemek üzereyim.
Hocam ne zaman gönderdiniz , ne zaman geldi makineniz bende hala bir gelişme yok 15 iş günü bitti. Hayırlı olsun bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı