Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Denemedim hocam, kontrol ederim bilgi veririm. Bu arada bir post açalım isterseniz Gigabyte Aorus 15p kullanıcılar grubu diye; orada sıkıntılarımızı, tavsiyelerimiz ve çözüm yollarını paylaşsak güzel olmaz mı? Arkadaşlar.

Monster 25.1, HP Omen vs ürünlerde var. Keşke dediğiniz gibi olsa ancak pek fazla kişinin konuya katılacağını sanmıyorum maalesef. Yoksa ben açmayı düşünüyordum. Bu arada deneyeceğiniz zaman fix mode ile en düşüğe alıp denerseniz çok sevinirim. Normal ve sessiz mod sabit sıcaklıkta tutmak için fan hızını arttirabiliyor.

Ben yüksek bir oyun denemediğim için fark etmedim bataryada azalma var mı diye? Şu an anladım ki 300W adaptörlü Legion'lar dışında bütün markalarda mevcut oluyor herhalde adaptörün yetmemesi. Kullanıcı kulubü açalım birbirimize yardımcı olalım. Kontrol için hangi programları kullanıyosunuz onları paylaşırız. Yakın zamanda servisle ilgili işim olabilir.

Denemedim hocam, kontrol ederim bilgi veririm. Bu arada bir post açalım isterseniz gigabyte aorus 15p kullanıcılar grubu diye; orada sıkıntılarımızı,tavsiyelerimiz ve çözüm yollarını paylaşsak güzel olmaz mı? Arkadaşlar..
Açarsanız beni de etiketleyip ekleyebilirsiniz

O kadar sıcaklık farkı normal belki o videoda test yaptıkları ortam 10 derecedir senin oda 15 derecedir bu fark eder.

Bir aydır kullanıyorum ve oda sıcaklığı ile alakası hiç yokmuş sanırım hocam. Şu an pencere açıkken bile çok olmasa da hava bunaltıyor( hissedilen min 8 derece artmıştır) ancak buna rağmen sıcaklıklar oyunlarda hiç değişmedi hala 78-81 aralığında. Sadece haber vermek istedim, yanlış anlamazsınız umarım:)
Not: Sadece boşta birkaç derece arttı.

Hocam başlığı şimdi gördüm. Bende 3070'li modeli yeni aldım. GTA 5'te Ultra ayarlada 79-80 arası GPU. Bu arada GTA 5 de FPS düşmesi sorunum var. Sizde de böyle bir durum var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı