Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Ben laptop soğutucu ile kullanıyorum belki onun etkisi vardır maksimum 74 derece oluyor belkide soğutucunun etkisidir gaming modda turbo moda almıyorum MHz düzelmesine sevindim demekki uyguladigim yöntem başarılı olmuş :) laptopu daha bataryada kullanma şansım olmadı benim sıkıntım fiş takılıyken bataryada azalma oluyor sizde böyle bir problem var mı ?
Hayır, bende sabit 99'da kalıyor ama belirtmek isterim 15-20 dk'dan fazla oyun oynamadim cihaz elime ulaştığından beri. Eğer sizde saatte yüzde 2-3 kadar azalma oluyorsa çok da önemsenecek bir şey değil diye biliyorum.

Hayır, bende sabit 99'da kalıyor ama belirtmek isterim 15-20 dk'dan fazla oyun oynamadim cihaz elime ulaştığından beri. Eğer sizde saatte yüzde 2-3 kadar azalma oluyorsa çok da önemsenecek bir şey değil diye biliyorum.
Evet saatte yaklaşık yüzde 5 azalıyor ama yine de can sıkıcı benim için takılmak istemiyorum ama bu konularda biraz takıntılıyim yoksa bişey olacagindan değil ama yine de bu fiyatlara alıyoruz kolay değil az para odemiyoruz bu yüzden bir tüketici olarak sonuna kadar hakkımi aramak istiyorum

Herkese merhaba, oyunlarda pilden harcama durumu herkeste var mı? Sadece ben de ve birkaç kişide mi var. 40,45 dk oyun oynayıp pili 99 düşen arkadaşta da var bu durum anladığım. Zaman çok geçmeden bu duruma çözüme kavuşturalım diyorum. Herkese iyi günler.

FPS 60a sabitledim pilden yemiyor.

CPU ve GPU kendisini tam kullanmadığından kaynaklıdır eğer daha önce yerken şimdi yemiyorsa.

Ayrıca yaz sıcakları geldikten sonra sizde de bostaki sıcaklıklar birkaç derece kadar arttı mı? Pilde sıkıntı yok hala aynı ama prize takıldığında fanlar en düşükte çalışırken bile 50-53 arası gidip geliyor.

Son düzenleme:
CPU ve GPU kendisini tam kullanmadığından kaynaklıdır eğer daha önce yerken şimdi yemiyorsa.

Ayrıca yaz sıcakları geldikten sonra sizde de bostaki sıcaklıklar birkaç derece kadar arttı mı? Pilde sıkıntı yok hala aynı ama prize takıldığında fanlar en düşükte çalışırken bile 50-53 arası gidip geliyor.
Hiç bir bilgim yok ama FPS sabitleyince artık pilden yemiyor galiba FPS kisinca PC zorlanmadigi için pilden yemiyor sıcaklıklar benim boşta 50 derece falan normal yani
Hiç bir bilgim yok ama FPS sabitleyince artık pilden yemiyor galiba FPS kisinca PC zorlanmadigi için pilden yemiyor sıcaklıklar benim boşta 50 derece falan normal yani
36 derece çalışıyormuş senin sıcaklıklarda sıkıntı var

Dosya Ekleri

• IMG_20220608_133219.jpg
    IMG_20220608_133219.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Hocam fps nasıl sabitliyorsunuz ?

@alinzr sizde de mi boşta veya video izlerken vs. en düşük fan ayarında 40 altında dereceler?
Denemedim hocam, kontrol ederim bilgi veririm. Bu arada bir post açalım isterseniz gigabyte aorus 15p kullanıcılar grubu diye; orada sıkıntılarımızı,tavsiyelerimiz ve çözüm yollarını paylaşsak güzel olmaz mı? Arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı