Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Saçma sapan iş yapıyorlar. Ekran kartınız sorunlu bu yüzden anakartın değişmesi gerekiyor diyorlar. Bilgisayarı alalı 10 günü geçmemişti bir sorun varsa bu firma kaynaklıdır. Yapmaları gereken direk ürün değişimi olmalıydı ancak kendileri anakartı değişmekle çözüm buldular. Hukuki olarak hakkımı da arardım aslında ama uğraşmak istemiyorum.

Hocam o kadar iyi anlıyorum ki sizi. ASUS laptopumun iade-değişimi için aylarca uğraştım. Ve maddi zarara uğratarak iade edildi ürün. Sorun ise yalan söylenerek değişim raporumun benden alınması. Şu THH işleri hızlı olsa ne güzel olacakta işte... Kimsenin önemsediği yok tüketiciyi. Doğal olarak bizde uğraşmak istemiyoruz.

Bende XD 3070 modeli var gaming modda 80 dereceyi geçmiyor turbo modda 70i geçmiyor laptop soğutucu ile birlikte kullanmıyorum bendeki tek sıkıntı oyun oynarken laptop bataryası azalıyor
Bende de bu laptop var ama valorant gibi basit bir oyunda işlemci 90 derecede ekran kartı 80 derecede çalışıyor ve fps çok dalgalı. Valorant ta 130 ila 250 arasında değişiklik gösteriyor.Bu fark bana fazla geldi. Fps den de önemlisi sıcaklık aşırı fazla gibi.

Bende de bu laptop var ama valorant gibi basit bir oyunda işlemci 90 derecede ekran kartı 80 derecede çalışıyor ve fps çok dalgalı. Valorant ta 130 ila 250 arasında değişiklik gösteriyor.Bu fark bana fazla geldi. Fps den de önemlisi sıcaklık aşırı fazla gibi.
Volarant oynamıyorum denemedim açıkçası ama PUBG daha ağır bir oyun volaranta göre ve 70 dereceyi geçmiyor bir sıkıntı olmalı hocam sizin PC de

Volarant oynamıyorum denemedim açıkçası ama PUBG daha ağır bir oyun volaranta göre ve 70 dereceyi geçmiyor bir sıkıntı olmalı hocam sizin PC

Laptop soğutucu kullanıyor musunuz
Kullanıyorum ama kullanmasam da sizin bahsettiğiniz sıcaklikları hiç görmedim volarant da grafikleri artırıp deneyin işlemci isteyen bir oyun olduğu için grafikleri kismaniz neden olacak diycem ama oyun çok basit bir oyun cod war oynasaniz işlemciniz 100 dereceyi geçer bu durumda bence bir format atın düzelmezse garantiye yollayın

Kullanıyorum ama kullanmasam da sizin bahsettiğiniz sıcaklikları hiç görmedim volarant da grafikleri artırıp deneyin işlemci isteyen bir oyun olduğu için grafikleri kismaniz neden olacak diycem ama oyun çok basit bir oyun cod war oynasaniz işlemciniz 100 dereceyi geçer bu durumda bence bir format atın düzelmezse garantiye yollayın
Format attım düzelmedi en iyisi servise yollayayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı