Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Dün k serisi için Control Center güncellemesi yayınlanmış ancak yeni Control Center değil. 1 yıllık cihaza güncelleme vermemek...
Ben geçen en son çıkan modelin control centerini indirdim ama değişen bişey yoktu umudu kestim zaten yazılım konusunda hiç bir halta yaramaz gigabyte bundan sonra da pek bişey yapmazlar ama bu kafaylada piyasada tutanamazlar Asus MSI Lenova örnek almaları lazim

Ben geçen en son çıkan modelin Control Center'ini indirdim ama değişen bir şey yoktu umudu kestim zaten yazılım konusunda hiçbir halta yaramaz Gigabyte bundan sonra da pek bir şey yapmazlar ama bu kafayla da piyasada tutanamazlar ASUS MSI Lenovo örnek almaları lazim.

Bu arada eski Control centera dönünce boştaki sıcaklıklar uçtu. 2500-3000 RPM fan ve 55 derece sıcaklık. Zahmet olmazsa ekran görüntüsü ile vs. sıcaklıklar sizde nasıl öğrenebilir miyim acaba? Rahatsızlık veriyorsam kusura bakmayın.

Hocam bu değerleri nasıl yakalıyorsunuz ? Açıklar mısınız?
Bişey yaptığım yok aslında sistem boşta böyle çalışıyor yalnız şöyle bir durum var pcde 3.part hiç bir uygulama yok, arkada hiç bir uygulama çalışmıyor gereksiz bütün uygulamari sildim ve bildirimleri engelledim Microsoftun bir çok uygulaması Xbox gibi devre dışı bıraktım yani temiz kullanıyorum PC yi ayrıca laptop standla birlikte kullanıyorum hava almasına yardımcı oluyor oyun oynarken de soğutucu kullanıyorum

Anladım hocam, bu söylediklerinizi yapınca normal bu şekilde olması. Bu arada hangi soğutucu kullanıyorsunuz. Link varsa alabilir miyim?

Anladım hocam, bu söylediklerinizi yapınca normal bu şekilde olması. Bu arada hangi soğutucu kullanıyorsunuz. Link varsa alabilir miyim?
Kendim evde 2 tane 12mm fanlarim vardı onlardan kendime soğutucu yaptım 10 derecelik fark oluşturuyor rahat yalnız ben fanları 12 vatt adaptörle çalıştırıyorum baya hızlı RPM de dönüyor size de tavsiye ederim çok para vermeye gerek böyle şeylere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı