Gigabyte Aorus 15P KD sıcaklık değerleri normal mi?

Kendim evde 2 tane 12mm fanlarim vardı onlardan kendime soğutucu yaptım 10 derecelik fark oluşturuyor rahat yalnız ben fanları 12 vatt adaptörle çalıştırıyorum baya hızlı RPM de dönüyor size de tavsiye ederim çok para vermeye gerek böyle şeylere
Eğer mümkünse fotoğrafını paylaşır mısın?

Bu şekilde laptobun altına stand koyuyorum fanlarida altına koyuyorum oldu bitti

Dosya Ekleri

• IMG_20220902_160535.jpg
    IMG_20220902_160535.jpg
    368,3 KB · Görüntüleme: 48
Mantıklı hocam, çok teşekkür ederim

Bilgisayar dün geldi. Lenovonun bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Malzeme kalitesi olarak çok ayrı bir noktada. Ekran kalitesi vs bahsetmiyorum bile. Onun dışında allahıma bin şükürler olsun ki kasmıyor lan kasmıyor sıkıntı çıkarmıyor. Ne büyük nimetmiş bilgisayarın sorunlu olmaması.

Bilgisayar dün geldi. Lenovonun bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Malzeme kalitesi olarak çok ayrı bir noktada. Ekran kalitesi vs bahsetmiyorum bile. Onun dışında allahıma bin şükürler olsun ki kasmıyor lan kasmıyor sıkıntı çıkarmıyor. Ne büyük nimetmiş bilgisayarın sorunlu olmaması.
Deneme şansınız olursa değerleri atar mısınız ya da yeni konu açarak inceleme yazısı vs? İnceleme videolarında ıkı farklı kutup vardı sıcaklık anlamında, merak ediyorum şahsen.

Deneme şansınız olursa değerleri atar mısınız ya da yeni konu açarak inceleme yazısı vs? İnceleme videolarında ıkı farklı kutup vardı sıcaklık anlamında, merak ediyorum şahsen.

Yakın zamanda bir inceleme yaparım. Genel olarak Gigabyte'dan fazla değil sıcaklıkları.

İnceleme yaptım bakabilirsin hocam

Son düzenleme:
Control center artık çalışmıyor Windows güvenlik çekirdek diye bişey çıkıyor onu aktif edince control center hiçbir şekilde cevap vermiyor ve boşta yine yüksek MHzlerde çalışmaya başladı yine çözüm bulamadım bulabilen ya da aynı problemi yaşayan var mi

Geçen gün bende aynı şeyi yaşadım, ara tara nedenini buldum. Mhz leri takmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı