Elektronik GIGABYTE AORUS 16X 9SG 17-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 59.999 TL

804177

Decapat
Bu sabah tekrardan eski meşhur indirimine kavuşmuş.

QHD+, IPS, 165hz, %100 sRGB ve 2560x1600 çözünürlüğe sahip paneli var. 140W 4070 ekran kartı 13650HX işlemciye sahip, donanım olarak şu fiyatta rakipsiz bir cihaz. Kasa kalitesi ve soğutması dehşet seviyede, sadece ağır yük altında fan sesi biraz yüksek. 60 bin TL civarı bütçe için en iyi seçenek.

Bu sabah tekrardan eski meşhur indirimine kavuşmuş.

QHD+, IPS, 165Hz, %100 sRGB ve 2560x1600 çözünürlüğe sahip paneli var. 140W 4070 ekran kartı 13650HX işlemciye sahip, donanım olarak şu fiyatta rakipsiz bir cihaz. Kasa kalitesi ve soğutması dehşet seviyede, sadece ağır yük altında fan sesi biraz yüksek. 60 bin TL civarı bütçe için en iyi seçenek.

Acaba uzun ömürlülük ve dayanıklılık konusunda güvenebilir miyim? Bilgi seviyesi hakkında fikrim olmayan satış danışmanları Gigabyte'nin adını andım diye adeta döveceklerdi. İnsanlar neden iPhone kullanıyorlar da daha fazla RAM ve hafızası olan Çinli markaları almıyorlar gibi şeyler söylediler. Bilgim az olduğu için manipülasyona açığım, aydınlatabilir misiniz?

Acaba uzun ömürlülük ve dayanıklılık konusunda güvenebilir miyim? Bilgi seviyesi hakkında fikrim olmayan satış danışmanları Gigabyte'nin adını andım diye adeta döveceklerdi. İnsanlar neden iPhone kullanıyorlar da daha fazla RAM ve hafızası olan Çinli markaları almıyorlar gibi şeyler söylediler. Bilgim az olduğu için manipülasyona açığım, aydınlatabilir misiniz?
Gigabyte kendini masaüstü tarafında özellikle anakart ve ekran kartı olarak adını çokça duyurmuş bir şirket, güvenilir bir şirket ve teknik servisi gayet iyi. İlk laptop piyasasına giriş yaptıklarında genelde Clevo kasa kullanıyorlardı (Gigabyte G5 gibi), cayır cayır yanıyordu o kasalar. Bu sebeple bir ön yargı oluşmuş olabilir millette. Aorus serisine gelirsek high-end seviye diyebileceğimiz bir kaliteye sahip, soğutma ve malzeme kalitesi olarak çok başarılı. Gerekli bakımları düzenli şekilde yaparsanız cihaz gayet uzun ömürlü ve dayanıklı olur.

Şu anda bu fiyata en iyi model. Bilindik bir kronik problemi yok.

Son düzenleme:
ram yükseltmesi yapsak hangi ramler uyumlu olur arkadaşlar?

Bu tür RAM'ler uyumlu olur fakat 2x8 GB RAM'le geliyor cihaz.

Bu tür RAM'ler uyumlu olur fakat 2x8 GB RAM'le geliyor cihaz.
Cevap için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum, 8'lik ramlerden birini çıkarıp yerine 32 taksak bir sorun veya uyumsuzluk yaratır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı