Elektronik GIGABYTE AORUS 16X 9SG 17-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 59.999 TL

Hocam acelem yok bütçe 60-70 civarlarında. 5000 serisi ucuzlamasını mı beklesem yoksa bunu alıp geçsem mi? Benim için kasa ve ekran kalitesi önemli. Rekabetçi oyunlarla işim yok. Alıp 6 yıl civarı kullanabileceğim bir cihaz istiyorum. 2 ay daha bekleyebilirim.

Taksitsiz olmaz bu iş. Amazondan 6 taksit 61.999 TL ye aldım
hocam ürün geldi mi? memnun musunuz?

Son düzenleme:
Hocam acelem yok bütçe 60-70 civarlarında. 5000 serisi ucuzlamasını mı beklesem yoksa bunu alıp geçsem mi? Benim için kasa ve ekran kalitesi önemli. Rekabetçi oyunlarla işim yok. Alıp 6 yıl civarı kullanabileceğim bir cihaz istiyorum. 2 ay daha bekleyebilirim.
5000 serisinin bu fiyatlara düşeceğini sanmam, üst seviye kasalara geliyor zaten şu an bu ekran kartları. Orta / daha bütçe dostu kasalara gelmesi uzun süre alır. Aorus model, ekran ve kasa kalitesi açısından güzel. Uzun yıllar götürür, alıp geçin.

Cevap için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum, 8'lik ramlerden birini çıkarıp yerine 32 taksak bir sorun veya uyumsuzluk yaratır mı?
Uyumsuzluk sorunu çıkacağını düşünmüyorum, cihazın RAM verileriyle gayet uyuşuyor attığım model. Güvenli bir satıcı ve doğru şekilde taktığınız zaman bir sorun yaşamazsınız.

Bu sabah tekrardan eski meşhur indirimine kavuşmuş.

QHD+, IPS, 165hz, %100 sRGB ve 2560x1600 çözünürlüğe sahip paneli var. 140W 4070 ekran kartı 13650HX işlemciye sahip, donanım olarak şu fiyatta rakipsiz bir cihaz. Kasa kalitesi ve soğutması dehşet seviyede, sadece ağır yük altında fan sesi biraz yüksek. 60 bin TL civarı bütçe için en iyi seçenek.
RTX 4070 sisteme 60.000 verilmez. Ölü yatırım.

hocam ürün geldi mi? memnun musunuz?
Ürünü aldım windows kurdum çok şık bir kasası var ve çok sessiz. Ghosting veya ölü piksel çıkmadı. Klavye rgb si kendı programı ile kişileştirilebiliyor. Normalde 44 derecede çalışıyor. Tek eksık olarak gördüğüm batarya koruma ile ilgili bir programı yok.

Laptop bugün geldi ancak power tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor ve açılmıyor.
@804177 bu konuda bilginiz var mı acaba yoksa hemen iade oluşturacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı