Elektronik GIGABYTE AORUS 16X 9SG 17-13650HX 16GB DDR5 RTX4070 59.999 TL

Ürünü aldım Windows kurdum çok şık bir kasası var ve çok sessiz. Ghosting veya ölü piksel çıkmadı. Klavye RGB'si kendı programı ile kişileştirilebiliyor. Normalde 44 derecede çalışıyor. Tek eksık olarak gördüğüm batarya koruma ile ilgili bir programı yok.

Hocam oyun tarafında kaç dereceleri gördü? Fan sesi nasıldı? Bir de kasası kalın diyorlar rahatsız ediyor mu? Teşekkürler geri dönüş için.

İade sürecini başlattım hocam, teşekkürler. Büyük hayal kırıklığı oldu maalesef, şans yokmuş diyelim.
hocam siz nereden almıştınız?

@shinpestra trendyol üzerinden satın almıştım ben, taksit seçenekleri daha iyi geldiği için.. bu arada görüntüsü kasası vs. çok hoş, o kadarda kalın bir görüntüsü yok ama diğer oyun laptoplarına göre bir tık kalın olduğu kesin.

@shinpestra trendyol üzerinden satın almıştım ben, taksit seçenekleri daha iyi geldiği için.. bu arada görüntüsü kasası vs. çok hoş, o kadarda kalın bir görüntüsü yok ama diğer oyun laptoplarına göre bir tık kalın olduğu kesin.
hocam sanırım dey teknoloji satıcısından satın almışsınız internet üzerinde çok kötü yorum var son zamanlara ait. siz sorun yaşadınız mı? kaç günde kargoya verdiler?

hocam sanırım dey teknoloji satıcısından satın almışsınız internet üzerinde çok kötü yorum var son zamanlara ait. siz sorun yaşadınız mı? kaç günde kargoya verdiler?
Evet ordan almıştım. Doğrusu kargo bir günde elime ulaştı, paketleme vs. hiçbir sorun yaşamadım ancak ürün bozuk çıktı. O yüzden alın veya almayın diye net bir şey diyemeyeceğim.

Evet ordan almıştım. Doğrusu kargo bir günde elime ulaştı, paketleme vs. hiçbir sorun yaşamadım ancak ürün bozuk çıktı. O yüzden alın veya almayın diye net bir şey diyemeyeceğ
araştırdığım kadarıyla dey elektronik itopyaymış. çok geçmiş olsun hocam. süreç belki o sayede daha iyi ilerleyebilir.

araştırdığım kadarıyla dey elektronik itopyaymış. çok geçmiş olsun hocam. süreç belki o sayede daha iyi ilerleyebilir.
Teşekkür ederim. İade sürecinin başlattım bakalım yarın geri göndereceğim. Umarım sıkıntısız bir süreç olur. O kısımları da burdan yazarım bilgilendirme açısından. Çok istediğim bir laptoptu hala düşünmüyor değilim yani satın almayı. Umarım sizinkinde sorun olmaz hocam, bol şans.

Hafta sonu İtopya'nın fiziksel mağazasından almayı düşünüyordum içime bir kurt düştü şimdi.
Hocam ben de fiziksel mağazadan almayı düşündüm ama internetten alınca tüketici hakları daha çok oluyor 14 gün şartsız iade vs mağazadan satın alınca böyle bir hizmet yok. Aslında merak edilen soru internetten satın alıp mağazadan teslim alınca e ticaret haklarımızı alabiliyor muyuz? Bilen varsa yeşillendirebilir mi

Teşekkür ederim. İade sürecinin başlattım bakalım yarın geri göndereceğim. Umarım sıkıntısız bir süreç olur. O kısımları da burdan yazarım bilgilendirme açısından. Çok istediğim bir laptoptu hala düşünmüyor değilim yani satın almayı. Umarım sizinkinde sorun olmaz hocam, bol şans.
hocam bende 3 güne ekstrem dönüyor o zaman alıcam cihazı trendyol dey elektronikten. taksit imkanından dolayı ama dey elektronik anladığım kadarıyla %50 %50 şans var sizim iade durumuna ne oldu durum nasıl? başka alan varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Kargo ancak bugün gitti. İade inceleme sürecinde, yarın bir yoklayacağım arayıp. Çok can sıkıcı süreçler kısacası, az bir paradan bahsetmiyoruz. Bozuk ürün yollamak başlı başına sıkıntı zaten. Çok almak istediğim bi ürünü almaktan vazgeçtim bunlar yüzünden. @shinpestra

Kargo ancak bugün gitti. İade inceleme sürecinde, yarın bir yoklayacağım arayıp. Çok can sıkıcı süreçler kısacası, az bir paradan bahsetmiyoruz. Bozuk ürün yollamak başlı başına sıkıntı zaten. Çok almak istediğim bi ürünü almaktan vazgeçtim bunlar yüzünden.
Teknik bir aksaklık olmuştur hocam, İtopya'nın bilerek kusurlu ürün göndereceğini düşünmüyorum ben. Geçmiş olsun, bence sırf bu sebeple alma hevesinizden vazgeçmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı