yusuf fwwf
Centipat
Daha fazla
O ne demek hocam? Ne fark ediyor ki ben düz NVIDIA en güncel sürücüyü yükledim hiç 8 mi 10 mu bir yerde bir şey yazmıyordu.
hocam konudan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Bende aorus 4060 var. cihazı prize takınca birden fanları kapatıp daha sonra tekrar fanları açıyor. bu durum sizde de mi böyle acaba?Hocam o laptopun ekranın renks sayısı biri 16 milyon diğeri 1 milyar galiba ama onu normalde NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştiriliyor çözünürlük oluştur kısmından ama ben denedim maksimimum 8 bit çıkıyor 165Hz de 10 bit desteklemiyor galiba.
Hocam konudan bağımsız bir şey sorabilir miyim? Bende Aorus 4060 var. Cihazı prize takınca birden fanları kapatıp daha sonra tekrar fanları açıyor. Bu durum sizde de mi böyle acaba?
Hocam genel olarak memnunum ama bazı durumlar biraz garip geliyor bana. Mesela cihaz şarjda iken hiçbir şey yapmasam bile bazen sıcaklık artıyor ve kademeli olarak fanları hızlandırıyor.görev yöneticisine felan bakıyorum ama işlemciyi yoran Bir durum olmuyor. Bu duruma anlam veremedim. Birde cihazda umduğum akıcılık yok gibi. Mesela ilk açıldığı Zaman ekran boşta hemen sağ tık yapınca hemen açmıyor. Ekran geliyor ama kendini Felan yeniliyor. Sonrasında kendine geliyor. Şarjdayken de space tuşu ve mousepadın olduğu yer ısınıyor(sanırım bataryası orada). Yani genel olarak memnunum ama. Siz memnun musunuz hocam? Birde hocam size zahmet cihazı şarjdan takıp tekrar takabilir misiniz? Acaba sizde de benimki gibi fanları kapatıp tekrar mı açacak? Şimdiden teşekkür ederim hocam.Hocam ben hep prize takılı kullandım ama mesela fan modlarını değiştireceğim zaman ilk önce tamamen kabatıyor sonra çalışmaya başlıyor muhtemelen öyledir. Cihazdan memnun musunuz hocam
Hocam genel olarak memnunum ama bazı durumlar biraz garip geliyor bana. Mesela cihaz şarjda iken hiçbir şey yapmasam bile bazen sıcaklık artıyor ve kademeli olarak fanları hızlandırıyor. Görev yöneticisine falan bakıyorum ama işlemciyi yoran Bir durum olmuyor. Bu duruma anlam veremedim. Bir de cihazda umduğum akıcılık yok gibi. Mesela ilk açıldığı Zaman ekran boşta hemen sağ tık yapınca hemen açmıyor. Ekran geliyor ama kendini falan yeniliyor. Sonrasında kendine geliyor. Şarjdayken de space tuşu ve mousepadın olduğu yer ısınıyor(sanırım bataryası orada). Yani genel olarak memnunum ama. Siz memnun musunuz hocam? Bir de hocam size zahmet cihazı şarjdan takıp tekrar takabilir misiniz? Acaba sizde de benimki gibi fanları kapatıp tekrar mı açacak? Şimdiden teşekkür ederim hocam.
Hocam ilk olarak teşekkür ederim. Bende CoD blackops 6 oynarken hemen hemen aynı değerleri gördüm ama evde sessiz ortamda oynarken fan sesi biraz rahatsız etti 5000-6000 rpm arası dönüyordu ve ısınan yerde orta taraf space tuşu taraflarıydı. Sizde de mi böyle bir durum söz konusuydu. (Fan sesi, rpm, ısınma kısmı ve son olarakta şarja takınca fanı tamamen kapatıp geri açması)Rica ederim hocam tamamdır eve gidince denerim ben genel olarak memnunum hocam yani bence soğutması güzel 4 saat aralıksız GTA 5 oynadım neredeyse en yüksek ayarlara işlemci ve ekran kartı 80 dereceyi geçmedi neredeyse bir de ekranında sevdim klavyesi de iyi hocam genel olarak zaten bilgisayar açıldığında bir kendine gelmesi gerekiyor bence ben bir 10 15 saniye bekliyorum genel olarak memnunum hocam bence 51.500 TL'ye alınabilecek en iyi bilgisayarlardan
Hocam ilk olarak teşekkür ederim. Bende CoD Black Ops 6 oynarken hemen hemen aynı değerleri gördüm ama evde sessiz ortamda oynarken fan sesi biraz rahatsız etti 5000-6000 RPM arası dönüyordu ve ısınan yerde orta taraf space tuşu taraflarıydı. Sizde de mi böyle bir durum söz konusuydu. (Fan sesi, RPM, ısınma kısmı ve son olarak da şarja takınca fanı tamamen kapatıp geri açması)
Hocam bir de bende 1 kere büyük ihtimalle GCC kaynaklı mavi ekran verdi ama 3 4 sn sonra tekrar kendiliğinden düzeldi. Bu olaydan sonra GCC yi silip Kendi sitesinden tekrar yükledim.
Özel ayarı nasıl yaptınız hocam?Hocam ben de fanlara özel ayar yaptım ortalama 4000 4500 RPM civarlarında dönüyor çok rahatsız etmiyor kulaklıkta var bazen ailem yanımda oluyor arada onlar rahatsız oluyor onun haricinde sorun yok hocam ısınan yerlerde biraz orta taraf sol ve sağ yan ızgaraların olduğu kısım kabatıp açmaya eve gidince bakacağım hocam siz cihazı kaça aldınız
Özel ayarı nasıl yaptınız hocam?
Hocam ilk olarak teşekkür ederim. Bende CoD Black Ops 6 oynarken hemen hemen aynı değerleri gördüm ama evde sessiz ortamda oynarken fan sesi biraz rahatsız etti 5000-6000 RPM arası dönüyordu ve ısınan yerde orta taraf space tuşu taraflarıydı. Sizde de mi böyle bir durum söz konusuydu. (fan sesi, RPM, ısınma kısmı ve son olarak da şarja takınca fanı tamamen kapatıp geri açması)
Hocam bir de bende 1 kere büyük ihtimalle gcc kaynaklı mavi ekran verdi ama 3 4 sn sonra tekrar kendiliğinden düzeldi. Bu olaydan sonra gcc yi silip kendi sitesinden tekrar yükledim.
Teşekkür ederim hocam. Tek bende öyle olmaması iyi oldu hocam. İyi akşamlar hocam.Hocam gccden fan bölümündeki ayar sekmesine tıklayın orada en altta hangi derecede fanlar % kaç çalışsın ayarlayabilirsiniz ben normal mod ile performans mod arasında bir ayar yaptım
Hocam dediğiniz güçten çekince kapattı açmayı denedim bende de ilk önce fanları kapattı yani sizinki gibi bir sorun yok.