Elektronik Gigabyte Aorus 16X 9SG i7 13650HX RTX 4070 60.000TL

HP almakta ısrarcı değilim marka takıntım yok ama konudaki Gigabyte'nin özellikleri ile benim en son attığım PC arasında çok fark yok mu işlemci ve RAM vs.

Hocam ekran kartı aynı, işlemci farkını bilmiyorum, RAM vs SSD eklenebilir fakat bunların yanında kasa kalitesi, panel kalitesi, soğutma kalitesi de önemli. Hepsi bir araya gelince en iyi seçenekler premium laptoplarda oluyor çünkü orta-üst seviyeye hitap ediyorlar, Victus düşük-orta seviyeye hitap ediyor yani Victus'ları daha alınabilir kılmak için bazı yerlerden kısıyorlar, mesela panel konusunda Victus'lar kötü.

Ekran 1080p olsaymış hem daha ucuz olurmuş hem daha uzun ömürlü olurmuş.

4060'lı Aorus modelinde bile QHD ekran var :D QHD ve 4060 bir arada gördüğümde hemen sayfayı kapatıyorum. 4060'lı modeli FHD olsa süper olurdu.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı