Elektronik Gigabyte Aorus 16X RTX 4060 - i7-13650HX 47.433 TL

Teşhir ve servis kaydı varmış. Tamir vs de görmüş, yani teşhir de değil ikinci el sanki.

Aorus 5 SE4 model laptop kullandim bir sure, hiç memnun etmedi. Pek cok sorunla karsilastim. Gigabyte laptoplari onermem. Ust segment laptop dediniz mi MSI ve ASUS'tan baska tanimam.

Her laptop aynı mı? Modelden modele değişir. O çok sevilen MSI ve ASUS'unda rezalet modellerini görüyoruz. Kaliteli modellerini de görüyoruz. Marka değil Model önemli.

Her laptop aynı mı? Modelden modele değişir. O çok sevilen MSI ve ASUS'unda rezalet modellerini görüyoruz. Kaliteli modellerini de görüyoruz. Marka değil Model önemli.
AORUS 5 SE4 dedim. Ust seviye bir model. 3070 GPU, sivi metal macun (fabrika cikisli) ve 360Hz paneli vardi. Bu ust seviye degil de ne ust seviye? Cok absurt problemler yasadim tonla. Gayet marka da onemli.

Ayrica dikkatli bak bakalim ne diyor?
Ust segment laptop dediniz mi MSI ve ASUS'tan baska tanimam.
O kiytirik Thin serisinden falan bahsetmiyorum.

Ayrica MSI ve ASUS'un sundugu kontrolu hicbir marka sunmuyor. MSI'larda BIOS kilidi acmayi bilmeyen yok. ASUS Armory Crate zaten nimet gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…