Gigabyte Aorus 16X9SG laptop uyku modundan çıkıyor fakat ekran gelmiyor

ahmet.sk.06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar
Geçenlerde Gigabyte Aorus 16X9SG model bir laptop aldım.
Laptopa Windows 11 Pro kurulumu yaptım daha sonra bütün güncelleştirmelerini yaptım. Fakat laptop kendisi uyku moduna geçip belli bir süre uyku modunda kalıp tekrar açıldığında laptop çalışıyor, klavye ışıkları yanıyor, yüz algılama çalışıyor ama ekran çalışmıyor ve siyah ekran olarak kalıyor. Daha sonra güç kaynağını çektiğimde ekran geliyor güç kaynağını taktığımda tekrar geliyor. Güç kaynağında laptopu kapatıp açtığımda ekran normal çalışıyor. Ve güç kaynağını çekip taktığımda bir ekran normal çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Geçenlerde Gigabyte Aorus 16x9SG model bir laptop aldım.
Laptopa Windows 11 Pro kurulumu yaptım daha sonra bütün güncelleştirmelerini yaptım. Fakat laptop kendisi uyku moduna geçip belli bir süre uyku modunda kalıp tekrar açıldığında laptop çalışıyor, klavye ışıkları yanıyor, yüz algılama çalışıyor ama ekran çalışmıyor ve siyah ekran olarak kalıyor. Daha sonra güç kaynağını çektiğimde ekran geliyor güç kaynağını taktığımda tekrar geliyor. Güç kaynağında laptopu kapatıp açtığımda ekran normal çalışıyor. Ve güç kaynağını çekip taktığımda bir ekran normal çalışıyor.

Bahsettiğiniz problem bende de vardı ben masaüstü sistemde yaşıyordum bunu sadece bu yüzden en azından şimdilik destek bitene kadar Windows 10 dayım.

Baktığında beni de bilgilendirir misin bir öneri veya çözümü yok mu?

Ben de benzer problem yaşadım hem de masaüstü gigabyte anakartlı sistemde. Tek çözümü Windows 11 23H2 veya Windows 10 22H2 sürümüne geçmek sanırım.
Düzenleme: Şu anda Windows 10 dayım sorun kalmadı.
Sorun Windows 11 24H2 den kaynaklanıyor.

Windows 11 23H2 orijinal ISO.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam
Ben de benzer problem yaşadım hem de masaüstü gigabyte anakartlı sistemde. Tek çözümü Windows 11 23H2 veya Windows 10 22H2 sürümüne geçmek sanırım.
Düzenleme: Şu anda Windows 10 dayım sorun kalmadı.
Sorun Windows 11 24H2 den kaynaklanıyor.

Windows 11 23H2 orijinal ISO.

Geri
Yukarı