Gigabyte Aorus 5 SE4 vs ASUS ROG STRIX G15

Benim cihazımda AI Boost mode çalışmıyor sebebi ne olabilir? Ve sizde açınca ekranın herhangi bir yerinde imleç çıkıyor mu?

AI Boost Mode'un çalışmaması derken, açtıktan sonra herhangi bir performans artışı olmadığından mı bahsediyorsunuz yoksa hiçbir şekilde açılmıyor mu?

Şu ana kadar ekranın herhangi bir yerinde imleç görmedim.

Hocam inceleme videolarının bazıların AI diye sağ üst köşede oluyordu bende yok. AI açınca otomatik mod değiştiriyor bende sizde nasıl oluyor olay?

Hocam inceleme videolarının bazıların AI diye sağ üst köşede oluyordu bende yok. AI açınca otomatik mod değiştiriyor bende sizde nasıl oluyor olay?

AI Boost Mode, yaptığınız işe, iş yüküne göre performans modunu otomatik olarak seçmeyi sağlıyor, bunda herhangi bir sıkıntı yok. Tek anlamadığım şey, sağ üst köşede AI oluyordu derken neyi kast ettiniz?

Hocam görsel bulabilirsem bırakacağım.

@Melvo laptopun sağ üst köşesini görüyorsun hocam Azure AI yazıyor bunun nasıl açılacağını bulamadım.

Hocam görsel bulabilirsem bırakacağım.

Eki Görüntüle 1640568

@Melvo laptopun sağ üst köşesini görüyorsun hocam Azure AI yazıyor bunun nasıl açılacağını bulamadım.

Açıkçası çok önemli bir durum olduğunu düşünmüyorum, hatta Gigabyte Control Center dışında, Gigabyte'ın diğer 3. parti yazılımlarından biri de buna sebebiyet vermiş olabilir. Detaylar insanı boğuyor bir yerden sonra. İstediğiniz performansı alıyorsanız gerisine pek takılmayın bence.

Evet haklısınız aslında hocam. teşekkürler.

Programdaki hatalar düzeltildikten sonra herhangi bir sorun yok gibi, yük altında bile sistem gayet serin ve sessiz çalışıyor. Performansı gayet iyi. Sanırım bu segmentte bir laptop daha alsam yine alırdım.
Şu an bios ve program düzeldi mi tamamen ? Bu laptopu almak istiyorum ama bu program ve bios muhabbetleri yüzünden soğudum. Oyunlarda aldığınız fpslere de etki ediyor mu ? Kaç fps alıyorsunuz mesela yüksek ayarlarda ? Güncel halini paylaşabilir misiniz rica etsem..

Aorus için BIOS kesinlikle düzelmedi. Recep Baltaş konuyu Gigabyte'a iletti fakat bir şey çıkacağını sanmıyorum. Gigabyte ürün önermiyorum. Pişman olursunuz almayın.
1-2 fazla ver karşılığını al hocam gerçekten ucuz etin yahnisi yavan olurmuş.

Çok teşekkür ederim. Çok sevinmiştim ben de güzel laptop buldum diye ama meğer böyle eksileri varmış.

Çok teşekkür ederim. Çok sevinmiştim ben de güzel laptop buldum diye ama meğer böyle eksileri varmış.

Evet hocam. Aslında alabilirsiniz ama aldığınız gibi en ağır oyunu 5-6 saat oynayın en yüksek ayarlarda FPS düşmesi yoksa sorun yoktur. Şunu unutmayın alırsanız asla BIOS'u güncellemeyin size hiçbir şey kazandırmaz kaybettirir deneyimledim maalesef ki. BIOS güncelleyince Gigabyte'da geri alamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…