Gigabyte Aorus B450 M anakart nasıldır?

Aorus Elite kullanıyorum ben de 3600X ile. Bir sorun yok fakat üstüne biraz para koyup Aorus Elite alın bence. Verdiği özellikler çok fazla aradaki fark için. Fakat bütçe arttıramazsanız da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu anakart ile.

Aorus Elite kullanıyorum ben de 3600X ile. Bir sorun yok fakat üstüne biraz para koyup Aorus Elite alın bence. Verdiği özellikler çok fazla aradaki fark için. Fakat bütçe arttıramazsanız da çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu anakart ile.

Örnek verebilir misiniz? Elite modeline ısınıyor diyorlar.

Örnek verebilir misiniz? Elite modeline ısınıyor diyorlar.

Hava akışınız iyi ise bir şey olmaz. Veridir ek özellikler:
-ARGB portu.
-Fazladan M.2 yuvası.
- M.2 soğutucu.
- Fazladan VRM soğutucu.
- Fazladan 1 adet PCI-e X8 slotu.
- Ve de tasarım olarak daha şık bence.
Hocam B450 Aorus Elite yerine yukarıda saydığım bazı özelliklerden feragat ederek B450 Tomahawk tercih edebilirsiniz, VRM yapısı daha iyi fakat tek M.2 slotu var, ne soğutucusu yok, arka paneldeki USB yuvalarını falan kapat o parça yok ve RGB yazılımı yok.
GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA bu anakartı almayı düşünüyorum. Kasam Corsair Spec Delta. Kasamın RGB'lerini kontrol etmek istiyorum. İşlemci R5 3600/x alacağım. Anakartı önerir misiniz?

Not: Aorus M'de de M.2 soğutucu varmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı