Satılık Gigabyte Aorus GTX 1080 Xtreme Edition 8G

dgknyl

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Merhaba, ürün temizdir aktif oyun bilgisayarımda kullandığım karttır. Daha önce aynısından bir tane kullanmıştım. Araya bir 6700 XT kullandım sonra tekrardan aynı modeli satın aldım bunu 3 yıldır kullanıyorum. Tamirat görmemiştir, içi açılmamıştır.

Özelliklere buraya tıklayıp bakabilirsiniz.

Bir ses cw vs sorunum yoktur, garantisi faturası yoktur. Kutusu duruyor sadece. Ben standart Aorus Engine Gaming mode ayarında kullanıyorum. Monitörüm 2K 165Hz oyunları NVIDIA uygulamasıyla kendi optimize ayarlarıyla kullanıyorum. Ağırlıklı olarak CS, BF, CoD, LoL, Path of Exile arada bazı Single oyunları oynadım.

İsteyene istediği testi yapar yollarım. 1 tane RTX 4060'lı laptopum var, masaüstümde de RTX serisine geçiş için satıyorum.

Fiyat: 4500 TL.
Yer: Bursa.

Eklemeyi unutmuşum. İletişim: 538 092 63 94.

WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 20.17.23_ef0e469e.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 20.17.04_33c081ad.jpg

Son düzenleme:
Bütçem olsaydı nostaji olsun diye Intel i7 6700 ve GTX 1080 sistem toplardım kenarda kalsındı, iyi satışlar.

Bütçem olsaydı nostaji olsun diye Intel i7 6700 ve GTX 1080 sistem toplardım kenarda kalsındı, iyi satışlar.
RTX ile içerik oluşturuyorum yoksa değişmezdim. Sağlam kart her oyunu oynuyorum ekstrasına ihtiyacım yok. Satılmazsa zaten bende o şekilde bir tane mini 2. kasa şeklinde toplayıp kenara koyarım.

Furmark3D testi soranlar oldu 1080p 8X MSAA FHD.
furmark test 8X MSAA.jpg

Son düzenleme:
İşlemci soğutucu ne RAM'leri kaptmıyorda ondan sordum Thermalright'in.

İşlemci soğutucu ne RAM'leri kaptmıyorda ondan sordum Thermalright'in.
Pearless Assassin. 4. RAM slotu tam altında kalıyor ama oraya RAM takılıyor sökülüyor sıkıntı olmuyor. Bende şuan 24 GB 8+8+8 şeklinde takılı.

Yeni konular

Geri
Yukarı