dgknyl
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Yazılım
Merhaba, ürün temizdir aktif oyun bilgisayarımda kullandığım karttır. Daha önce aynısından bir tane kullanmıştım. Araya bir 6700 XT kullandım sonra tekrardan aynı modeli satın aldım bunu 3 yıldır kullanıyorum. Tamirat görmemiştir, içi açılmamıştır.
Özelliklere buraya tıklayıp bakabilirsiniz.
Bir ses cw vs sorunum yoktur, garantisi faturası yoktur. Kutusu duruyor sadece. Ben standart Aorus Engine Gaming mode ayarında kullanıyorum. Monitörüm 2K 165Hz oyunları NVIDIA uygulamasıyla kendi optimize ayarlarıyla kullanıyorum. Ağırlıklı olarak CS, BF, CoD, LoL, Path of Exile arada bazı Single oyunları oynadım.
İsteyene istediği testi yapar yollarım. 1 tane RTX 4060'lı laptopum var, masaüstümde de RTX serisine geçiş için satıyorum.
Fiyat: 4500 TL.
Yer: Bursa.
Eklemeyi unutmuşum. İletişim: 538 092 63 94.
Özelliklere buraya tıklayıp bakabilirsiniz.
Bir ses cw vs sorunum yoktur, garantisi faturası yoktur. Kutusu duruyor sadece. Ben standart Aorus Engine Gaming mode ayarında kullanıyorum. Monitörüm 2K 165Hz oyunları NVIDIA uygulamasıyla kendi optimize ayarlarıyla kullanıyorum. Ağırlıklı olarak CS, BF, CoD, LoL, Path of Exile arada bazı Single oyunları oynadım.
İsteyene istediği testi yapar yollarım. 1 tane RTX 4060'lı laptopum var, masaüstümde de RTX serisine geçiş için satıyorum.
Fiyat: 4500 TL.
Yer: Bursa.
Eklemeyi unutmuşum. İletişim: 538 092 63 94.

Son düzenleme: