Site güvenilir hocam peki mobilde intel işlemciler nasilGigabyte sağlam markadır özellikle soğutmasıyla bayağı öne çıkıyor. Yurt dışında da bu tarz laptopların fiyatı 4500 euro civarı oluyor attığınız modelde iyi indirime girmiş güvenilir bir siteyse alınabilir.
Mobilde Intel işlemciler genel olarak güçlü ama seriye göre değişiyor hocam. H ve HX olanlar oyun ve render için yüksek performans veriyor ama daha çok ısınıp ve pili hızlı bitiriyorlar. U ve P serileri ise günlük kullanım için daha serin ve uzun pil ömrüne uygun fakat performansları daha düşüktür yani oyun ağır iş yapacaksanız H veya HX bakılır yok okul internet Netflix ise U P yeterlidir. Gigabyte’de güçlü soğutmaya sahip olduğu için ısınma problemi yaratmaz laptopta zaten en üst modellerinden biri attığınız. Bu fiyat bandında AMD hali yoksa alınabilir hocam.Site güvenilir hocam peki mobilde intel işlemciler nasil
Amd hali yok hocam sadece intel ultra 9 275 hx varMobilde Intel işlemciler genel olarak güçlü ama seriye göre değişiyor hocam. H ve HX olanlar oyun ve render için yüksek performans veriyor ama daha çok ısınıp ve pili hızlı bitiriyorlar. U ve P serileri ise günlük kullanım için daha serin ve uzun pil ömrüne uygun fakat performansları daha düşüktür yani oyun ağır iş yapacaksanız H veya HX bakılır yok okul internet Netflix ise U P yeterlidir. Gigabyte’de güçlü soğutmaya sahip olduğu için ısınma problemi yaratmaz laptopta zaten en üst modellerinden biri attığınız. Bu fiyat bandında AMD hali yoksa alınabilir hocam.
Alınır hocam bu fiyat bandında başka alternatif yok diye biliyorum.Amd hali yok hocam sadece intel ultra 9 275 hx var
Arkadaş Almanya veya Hollanda'da oturuyor sanırım. Türkiye'ye kargolaması yoktur herhalde.Bu sitenin türkiye'ye kargolaması var mı bir de siteyi anlayamadım tam hangi site olduğunu
Evet almanyadayim oled ekran 5090 2tb ve 275 hx de en iyi seceklerden biri gigabyte suan fiyat olarak malzeme kalitesi de iyi diyorlarAlınır hocam bu fiyat bandında başka alternatif yok diye biliyorum.
Arkadaş Almanya veya Hollanda'da oturuyor sanırım. Türkiye'ye kargolaması yoktur herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.