Gigabyte Aorus Master 16 RTX5090 iyi bir seçenek mi?

mazda 3

Decapat
Daha fazla  
Dostlarim bu model alınır mı? AMD işlemcili arıyorum fakat cok fazla yok, Intel işlemcileri pek sevmiyorum. Sizce iyi midir? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251110_223049_Chrome.jpg
    Screenshot_20251110_223049_Chrome.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 31
Gigabyte sağlam markadır özellikle soğutmasıyla bayağı öne çıkıyor. Yurt dışında da bu tarz laptopların fiyatı 4500 euro civarı oluyor attığınız modelde iyi indirime girmiş güvenilir bir siteyse alınabilir.

Gigabyte sağlam markadır özellikle soğutmasıyla bayağı öne çıkıyor. Yurt dışında da bu tarz laptopların fiyatı 4500 euro civarı oluyor attığınız modelde iyi indirime girmiş güvenilir bir siteyse alınabilir.
Site güvenilir hocam peki mobilde intel işlemciler nasil

Site güvenilir hocam peki mobilde intel işlemciler nasil
Mobilde Intel işlemciler genel olarak güçlü ama seriye göre değişiyor hocam. H ve HX olanlar oyun ve render için yüksek performans veriyor ama daha çok ısınıp ve pili hızlı bitiriyorlar. U ve P serileri ise günlük kullanım için daha serin ve uzun pil ömrüne uygun fakat performansları daha düşüktür yani oyun ağır iş yapacaksanız H veya HX bakılır yok okul internet Netflix ise U P yeterlidir. Gigabyte’de güçlü soğutmaya sahip olduğu için ısınma problemi yaratmaz laptopta zaten en üst modellerinden biri attığınız. Bu fiyat bandında AMD hali yoksa alınabilir hocam.

Mobilde Intel işlemciler genel olarak güçlü ama seriye göre değişiyor hocam. H ve HX olanlar oyun ve render için yüksek performans veriyor ama daha çok ısınıp ve pili hızlı bitiriyorlar. U ve P serileri ise günlük kullanım için daha serin ve uzun pil ömrüne uygun fakat performansları daha düşüktür yani oyun ağır iş yapacaksanız H veya HX bakılır yok okul internet Netflix ise U P yeterlidir. Gigabyte’de güçlü soğutmaya sahip olduğu için ısınma problemi yaratmaz laptopta zaten en üst modellerinden biri attığınız. Bu fiyat bandında AMD hali yoksa alınabilir hocam.
Amd hali yok hocam sadece intel ultra 9 275 hx var

Alınır hocam bu fiyat bandında başka alternatif yok diye biliyorum.

Arkadaş Almanya veya Hollanda'da oturuyor sanırım. Türkiye'ye kargolaması yoktur herhalde.
Evet almanyadayim oled ekran 5090 2tb ve 275 hx de en iyi seceklerden biri gigabyte suan fiyat olarak malzeme kalitesi de iyi diyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı