İnceleme Gigabyte AORUS Master RTX 3070

Yanlış anlamayın 5-6 ay önce zaten bu kart 9500 tl civarıydı neden Türkiye garantisi olmayan bir kart seçtiniz? veya artık yurt dışından alınan kartların garantisi ülkemizde de geçiyor mu? 9000 tl ye rtx 3070 ti almıştım 5-6 ay önce sanırım mining yapılıyor diye 3070 bulunmuyor Türkiye'de veya pahalı 2. el rtx 3070 alınmaz

Ben aralıkta aldım hiçte 9500 TL civarı değildi. Türkiye fiyatları 30.000 liraydı. Newegg'den 13.000 liraya getirtmiştim o zaman.

Çoğu kişi İngiltere'den Aorus RTX 3070 alıyor. Türkiye'deki giriş seviye model ile aynı fiyata geliyor galiba. Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.

Ben aralıkta aldım hiçte 9500 TL civarı değildi. Türkiye fiyatları 30.000 liraydı. Newegg'den 13.000 liraya getirtmiştim o zaman.
Dostum 6 ay önce bazı sitelerde indirim gecesi vardı rtx 3070 13000 tl idi ama indirimle 9500 tl civarlarına inmişti he sizin dediğiniz Aorus 30 k şimdi vardır 6 ay önce değildi.

Dosya Ekleri

• 1.png
    155,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben hiç 9 bine indiğini görmedim. Bu kart, 5 ay öncesinde hep 15 bin bandında satılıyordu. Ayrıca Amazon İngilte'de indirime girince bu kartı seçtim.

Garanti konusuna gelecek olursak, Amazon Japonya'dan alınırsa garantisi olmuyor ama Amazon Avrupa'dan alındığında garantisi oluyor. Arkadaşım Evga 3080 kullanıyordu. 9. ayda sıkıntı çıkarmıştı gönderdi değişim yaptılar. Bu kartın da 4 yıl garantisi var ve Türkiye'deki satıcılar gibi de zorluk çıkarmıyorlar.

Edit: Affedersiniz Türkiye garantisi olmayan dediniz, ben hiç garanti yok olarak okudum.

Hayırlı olsun güzel fiyata almışsın ama benim indirime girmişti dediğim model Aorus değildi ayrıca Evga modelinde global garanti oluyor ve ingiltere avrupa birliğinde değil.

Hayırlı olsun güzel fiyata almışsın ama benim indirime girmişti dediğim model Aorus değildi ayrıca Evga modelinde global garanti oluyor ve ingiltere avrupa birliğinde değil.
Tüm Avrupa ülkelerinde geçerli garanti hatta ABD'den de alsanız geçerli. Sadece garantisi olan ürünü Türkiye'deki servise gönderemiyorsunuz. Ancak Japonya'dan alındığında hiç garanti olmuyor. Teşekkür ederim bu arada.

Aynı kartı bende kullanıyorum hocam. RDR2 de test etme fırsatım oldu. Kasa kapağı kapalıyken 78 79 dereceleri vuruyordu. Watt çekimine bakmadım ama Olabildiğince ekran kartını zorlayacak ayarlarda denedim. Kasa kapağını açtıktan sonra sizin gibi 68-69 derece civarlarında gezdi. Ti modeli de elimde var 3070 Ti modelinin soğutma bloğu ve kartın kendisi bariz şekilde daha büyük onun soğutması daha iyi geldi mining sistem içerisinde ikisinide test etme fırsatım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…