HopelessHope Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim gibi bu modeller neden Türkiye'ye gelmedi bilgisi olan var mı? Ya da gelecekse tarih hakkında bilgisi olan arkadaş varsa aydılatırsa sevinirim.
Arkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim gibi bu modeller neden Türkiye'ye gelmedi bilgisi olan var mı? Ya da gelecekse tarih hakkında bilgisi olan arkadaş varsa aydılatırsa sevinirim.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.681 Çözümler 21 30 Ocak 2023 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
HopelessHope Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 LeFeyn dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam gözümden kaçmış ama şu fiyatıyla biraz fazla gibi. Yakın zamanda bu kartın 23-24k bantlarına düştüğünü gördünüz mü ?
LeFeyn dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam gözümden kaçmış ama şu fiyatıyla biraz fazla gibi. Yakın zamanda bu kartın 23-24k bantlarına düştüğünü gördünüz mü ?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.681 Çözümler 21 30 Ocak 2023 #4 @HopelessHope takip etmedim hocam, maalesef bilmiyorum ama 25.500 lira gibi bir fiyata Sinerji'de mevcut.
@HopelessHope takip etmedim hocam, maalesef bilmiyorum ama 25.500 lira gibi bir fiyata Sinerji'de mevcut.