Gigabyte B450 GAMING X alınır mı?

Gaming X alınır alınmasına da ben şahsen MSI modelleri tercih ederim B450 serisinde.

Aynı fiyat aralığında MSI ürünlerinin daha düşük özelliklere sahip olduğunu gördüm. Ben de aslında MSI bir anakart arıyordum. Açıkçası bu fiyata bahsi geçilen özellikler ilgimi çekti. Gaming X için 700 lira sizce nasıl bir fiyat?

@özgür oktay açık konuşayım: Konuya etiketlendiğim için bir iki kelam etmek istedim. Ben anakartta güce bakarım. RGB falan umrumda olmaz. Bu yüzden VRM olarak bilirim anakartları. VRM de işlemciye gerekli gücü veren kısımdır. VRM olarak MSI anakartlar B450 serisinde yargı dağıttılar. Gaming X de VRM olarak fena değil ama kullandıkları PWM kontrolcü pek içimi açmadı benim.

Özellik olarak MSI anakartların daha boş olduğu doğrudur muhtemelen. Daha önce de bunu söyleyenler gördüm. Dediğim gibi kendim araştırmadım. OC yapmayacağım diyorsan, özellik istiyorsan Gaming X seni tatmin eder merak etme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı