Gigabyte B450 GAMING X anakart RAM uyumu

TahCkn

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Gigabyte B450 gaming x anakartıma uygun RAM arıyordum. Bunu buldum. Ancak bu RAM anakartıma uygun mu bilemiyorum. Şu anda işlemci alacak param yok o yüzden test edemeyeceğim. Bu RAM'leri anakartımda kullanabilir miyim? 2 adet alacağım, iki kanal olarak kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum, o yüzden 3600 MHz daha iyi olur gibi geldi bana. Anakartın sitesindeki RAM listesine baktığımda marka var ancak ürün kodları birebir aynı olması gereklimi bunu bilmiyorum.

Aynı anakartı kullanıyorum, yazdığın RAM'lerin 3200 ve 2400MHz olan modellerini kullandım bir sorun olmadı. Anakartın destekleriği RAM'ler şu şekilde "biz test ettik sorun yok" diyorlar. Bu RAM ordaki listede yoksa uyumsuz olduğu anlamına gelmez yani ama çok küçük bir olasılıkla uyumsuz da olabilir yani o anakartta test edilmemiş.

Aynı anakartı kullanıyorum, yazdığın RAM'lerin 3200 ve 2400MHz olan modellerini kullandım bir sorun olmadı. Anakartın destekleriği RAM'ler şu şekilde "biz test ettik sorun yok" diyorlar. Bu RAM ordaki listede yoksa uyumsuz olduğu anlamına gelmez yani ama çok küçük bir olasılıkla uyumsuz da olabilir yani o anakartta test edilmemiş.
Şimdi anladım teşekkür ederim. Yine de emin olmak için işlemciden sonra sipariş edeyim en iyisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı