W Wifeblack Megapat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #1 Gigabyte B450M DS3h Ryzen 3600 Arkadaşlar ana bileşenler bunlar. Ürün 0. güç kaynaği kısa devre yaptım çalişiyor. Ancak kasaya güç gelmiyor. BIOS sıfırladım CLR CMOS yaptim ancak hiçbir türlü güc gelmedi nedeni ne olabilir?
Gigabyte B450M DS3h Ryzen 3600 Arkadaşlar ana bileşenler bunlar. Ürün 0. güç kaynaği kısa devre yaptım çalişiyor. Ancak kasaya güç gelmiyor. BIOS sıfırladım CLR CMOS yaptim ancak hiçbir türlü güc gelmedi nedeni ne olabilir?
E Emirhan Toker Megapat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #11 Wifeblack dedi: evet o logo var güc gelmiyor vallahi kafayi yicem varmi fikri olan dediğin herşeyi yaptım ancak hala bir sonuç alamadım Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Wifeblack dedi: evet o logo var güc gelmiyor vallahi kafayi yicem varmi fikri olan dediğin herşeyi yaptım ancak hala bir sonuç alamadım Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam sorunu çözebildiniz mi?