Gigabyte B450M S2H anakartında neden 2 adet bellek yuvası var?

mortalxx

Centipat
Bu anakartı yeni aldım 2 adette Patriot 8 GB 3200MHz CL16 RAM aldım. Sorum şu anakartta 2 adet bellek yuvası olması dezavantaj mıdır sizce? Bana büyük bir dezavantaj gibi geliyor ve bunun böyle olmasının herhangi bir sebebi varsa açıklayabilir mi? 7 8 sene önceki H55M-E33 anakartımda bile 4 adet bellek yuvası mevcut yeni nesil anakartın böyle olması normal midir?

Giriş seviye bir anakart da ondan. Alabileceğiniz en ucuz B450M anakart B450M S2H. Maliyetten kısmaları normal.

Düşük bütçeye hitap ediyor, normal. B450M S2H alacak birisinin 4 kanala ihtiyaç duyması diğer anakartlara göre daha düşük.

İleride dezavantaj olabilir ama şu an ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Aslında idealdir yani, çok fazla RAM belleğine ihtiyacınız varsa da 2x 16GB kullanılabilir, zaten günümüzde 32 GB RAM'den fazlasını kullanacak kişi bir zahmet B450M almasın yani

7 8 sene önceki MSI H55-E33'ü çıkartırken de üst seviye bir anakart olarak çıkarmadı ama 4 adet yuvası vardı bu konu hakkında ne diyeceksiniz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…