Gigabyte B450M S2H BIOS güncelleme

Katılım
8 Ocak 2020
Mesajlar
2.165
Çözümler
17
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar biraz önce anakartımın sitesine girdim yeni BIOS sürümü gelmiş mi diye. Şu an F60B sürümü gelmiş. Bu sürüme yükselten var mı formda? Hata ya da sorun yaratıyor mu? F51 sürümünde bazı hatalar almıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet CPU ile alakalı güncelleme gelmiş.

Anında geçmeniz doğru bir davranış olmaz. Biraz bekleyin, baktınız sorun yaşayan yok, işte o zaman geçi.

Dediğiniz süürm beta hala. Şu an sistemde sorun yaşanmıyorsa sistem açılışında tam sürüm olana kadar geçmenizi tavsiye etmem.

Aradığım cevap buydu teşekkürler. Bekleyeceğim.
 
F60b güncellemesini siteden kaldırmışlar, ben gördüğüm zaman kurup güncellemiştim. Acaba tekrar eski biosa mı dönmem gerek. Kaldırma sebebi ne olabilir, sorunlu bir bios falan mı acaba.
 
F60b güncellemesini siteden kaldırmışlar, ben gördüğüm zaman kurup güncellemiştim. Acaba tekrar eski biosa mı dönmem gerek. Kaldırma sebebi ne olabilir, sorunlu bir bios falan mı acaba.
Herhangi bir problem yaşamadıysanız sıkıntı yok. 60B ve 60C sürümlerini kullandım, F51 sürümünden daha stabil idi bende. Şu an 60C sürümündeyim ve memnunum. Siteden kalktığını görünce F51'e dönmüştüm fakat benim sistemde F51 vasat çalışıyor. 60C yedeğini almıştım, 60C'den devam ediyorum.
 
Çıktığı günden beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu ana kadar, yeni güncelleme gelene kadar kalayım o zaman. Teşekkürler.
 

Rica etsem dosya t. Cye yükleyip linki verebilir misin bana?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…