Kurulumu yaparken yükleyeceğim, yanlış olmuş hocam. Kurulumu yaptığım esnada Windows 10 kurulumundan önce BIOS güncellemesi ve ardından Windows'u yükleyeceğim. Gelişmelerden haberdar ederim sizleri, çok teşekkürler.
Arkadaşlar bende yeni sistem topladım ve bios güncelleyeceğim. Aldığım işlemci ryzen3 3100. Şimdi ben bunu takıp mı bios güncellemesi yapmalıyım yoksa eksi bir işlemci bulup onunla mı güncellemem lazım? O kısmı anlayamadım videolarda.
Cevap için minnettarım, lakin planım R5 5600X almak üzere kurulu olduğundan bu upgrade işlemini gerçekleştirmek ıstıyorum fakat sızın söylediginiz bu sürüm de 5000 series falan yazmıyor? O zaman bu işlemci planım da suyamı yatmış olacak beta sürümden resmi olarak release etmelerine kadar?
@Anaesthetica Haklısınız gözümden kaçmış 5000 detayı pardon. B450M S2h için dediğiniz gibi beta sürüm ile destek veriliyor şu an. Herhangi bir problem yaşayan var mı bilmiyorum hocam. Sürümün tam oturmasını beklemek daha mantıklı olacak gibi. F60f ve F60h sürümlerini sürekli kaldırıp yeniden yayınlıyorlar, muhtemelen 5000 desteğinde yaşanan aksaklıklardan dolayı sürekli güncelleme yaparak tekrar sunuyorlar. Karar sizin.