Gigabyte B450M S2H BIOS Update Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar bende yeni sistem topladım ve bios güncelleyeceğim. Aldığım işlemci ryzen3 3100. Şimdi ben bunu takıp mı bios güncellemesi yapmalıyım yoksa eksi bir işlemci bulup onunla mı güncellemem lazım? O kısmı anlayamadım videolarda.

arkadaşlar f41'den direkt f60f'e güncellesem sıkıntı olur mu ?

r5 5600x almayı planlıyorum sımdıden bıos güncel olsun ıstıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım sizce ? şu an ki işlemci r5 3500x.

@Anaesthetica F60F ve h beta sürümler, F52'ye güncellerseniz daha sağlıklı olur. Direkt olarak güncelleyebilirsiniz, bir problem yaşamazsınız.

Cevap için minnettarım, lakin planım R5 5600X almak üzere kurulu olduğundan bu upgrade işlemini gerçekleştirmek ıstıyorum fakat sızın söylediginiz bu sürüm de 5000 series falan yazmıyor? O zaman bu işlemci planım da suyamı yatmış olacak beta sürümden resmi olarak release etmelerine kadar?

Bu arada hatta şuradaki linkteki makalenin en altında bu Ryzen 5000 serileri için olan en uygun BIOS Upgrade'leri marka ve model bazlı olarak tek tek linklerini paylaşmışlar > These AMD 400 and 500 series motherboards already support Ryzen 5000 "Zen3" CPUs - VideoCardz.com

Son düzenleme:
@Anaesthetica Haklısınız gözümden kaçmış 5000 detayı pardon. B450M S2h için dediğiniz gibi beta sürüm ile destek veriliyor şu an. Herhangi bir problem yaşayan var mı bilmiyorum hocam. Sürümün tam oturmasını beklemek daha mantıklı olacak gibi. F60f ve F60h sürümlerini sürekli kaldırıp yeniden yayınlıyorlar, muhtemelen 5000 desteğinde yaşanan aksaklıklardan dolayı sürekli güncelleme yaparak tekrar sunuyorlar. Karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı