Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 14 Haziran 2024 #1 Yakın zamanda sistem toplayacağım, işte özellikleri; İşlemci: Ryzen 5 5500. Ekran kartı: RX 6600. PSU: High Power 500W. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Bütçem çok kısıtlı o yüzden RGB olması pek umurumda değil, sizce hangi kasayı tercih etmeliyim?
Yakın zamanda sistem toplayacağım, işte özellikleri; İşlemci: Ryzen 5 5500. Ekran kartı: RX 6600. PSU: High Power 500W. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Bütçem çok kısıtlı o yüzden RGB olması pek umurumda değil, sizce hangi kasayı tercih etmeliyim?
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Bende aynı sistemi kullanıyorum size kendi kasamı önerebilirim. Oasis Tempered Glass ARGB 650W Ayrıca şağıdaki linkteki kasayıda değerlendirebilirsiniz. Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 779,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Bende aynı sistemi kullanıyorum size kendi kasamı önerebilirim. Oasis Tempered Glass ARGB 650W Ayrıca şağıdaki linkteki kasayıda değerlendirebilirsiniz. Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech X-Coler Mesh Panel ARGB Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 779,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 14 Haziran 2024 #3 odinallfather dedi: Bende aynı sistemi kullanıyorum size kendi kasamı önerebilirim. Oasis tempered glass ARGB 650W Genişletmek için tıkla... Kasa 3100 TL bütçemin çok üstünde maalesef.
odinallfather dedi: Bende aynı sistemi kullanıyorum size kendi kasamı önerebilirim. Oasis tempered glass ARGB 650W Genişletmek için tıkla... Kasa 3100 TL bütçemin çok üstünde maalesef.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Flarizm dedi: Kasa 3100 TL bütçemin çok üstünde maalesef. Genişletmek için tıkla... URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Flarizm dedi: Kasa 3100 TL bütçemin çok üstünde maalesef. Genişletmek için tıkla... URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 14 Haziran 2024 #5 odinallfather dedi: URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ah evet URL'yi yeni gördüm. Fiyatı gayet güzel fakat biraz daha uygun bir kasa bulabilir miyiz? Bütçem 1000 TL zaten belirttim onu. odinallfather dedi: URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu kasa sistemle uyumlu mu ? Tıkla
odinallfather dedi: URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ah evet URL'yi yeni gördüm. Fiyatı gayet güzel fakat biraz daha uygun bir kasa bulabilir miyiz? Bütçem 1000 TL zaten belirttim onu. odinallfather dedi: URL olarak attığım kasanın fiyatı 1.300 TL, istiyorsanız onu da değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bu kasa sistemle uyumlu mu ? Tıkla
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #6 Flarizm dedi: Ah evet URL'yi yeni gördüm. Fiyatı gayet güzel fakat biraz daha uygun bir kasa bulabilir miyiz? Bütçem 1000 TL zaten belirttim onu. Genişletmek için tıkla... Bulabildiğim en uygun fiyatlı kasa maalesef ki URL'de belirttiğim kasa zaten bu fiyatın altına bulmanız çok zor.
Flarizm dedi: Ah evet URL'yi yeni gördüm. Fiyatı gayet güzel fakat biraz daha uygun bir kasa bulabilir miyiz? Bütçem 1000 TL zaten belirttim onu. Genişletmek için tıkla... Bulabildiğim en uygun fiyatlı kasa maalesef ki URL'de belirttiğim kasa zaten bu fiyatın altına bulmanız çok zor.