Bayağı eski bir BIOS sürümü kullandığımı fark ettim. Güncellemek istiyorum ancak bir yerde okuduğum kadarıyla son sürüme direkt güncellememek lazımmış, önce başka sürümlere sonrasında son sürüme güncellemek lazımmış. Acaba önce hangi sürüme geçmem lazım? Direkt son sürüm olan F60F'ye geçemez miyim?
Fotoğrafta yanlış görmüyorsam F42C sürümüne sahipsiniz. Sitesinden baktığım kadarıyla direkt olarak F52 sürücüsüne güncelleyebileceğinizi görüyorum. Arama kısmına DxDiag yazarak daha net bir fotoğraf atabilir misiniz?
Fotoğrafta yanlış görmüyorsam F42C sürümüne sahipsiniz. Sitesinden baktığım kadarıyla direkt olarak F52 sürücüsüne güncelleyebileceğinizi görüyorum. Arama kısmına DxDiag yazarak daha net bir fotoğraf atabilir misiniz?
Yanında harf ibaresi olan BIOS sürümleri test sürümleridir. F60 diye tabir ettiğiniz sürücü "F60F" yani test sürümüdür. Hatalar olabilir. Test sürümünü değil de hatalardan arındırılmış sürücüleri kurmanız daha yararlı olacaktır. Son olarak F52 test sürümünden çıkmış stabil bir sürümdür. F42C sürümünden direkt olarak güncelleyebilirsiniz.