Gigabyte B650 DS3H alınır mı?

bilmem181818

Hectopat
Daha fazla  
DDR5'e geliştireceğim sistemimi Ryzen 5 7500F alacağım. Bu anakartı da alabilir miyim? Sıkıntı çıkarır mı? Veya başka DDR5 anakartı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.Bütce 4-5k çok fark edecekse zorlamaya calısırım. Düzenleme:Anakartı yanlış yazmışım b650 s2h modeli olacaktı

Son düzenleme:
4-5k'ya DS3H bulduysan hic kacirma ama sanmiyorum o fiyatta bulabilecegini. Iyi anakarttir, daha guclu islemcileri de rahatlikla besler. S2H'tan mumkun olduğunca uzaga kac.

A serisi ve B serisinin en giriş segmenti ürünlerinden kaçın. Olur da sonradan 7800x3d veya 9800x3d alırsın, sorun yaşarsın. İşlemciden tam performans alamayacağın durumlar olur. Bütçe olarak 7-8k bandına çıkmanı öneririm ya da Asus Prime B650M-K veya MSI Pro B650M-P gibi daha ucuz yollu bir anakart alınabilir ama ben almazdım. Bu son yazdığım ikisi arasında hangisinin VRM performansı daha iyi bilmiyorum çünkü B650M-K Türkiye'de çokça kullanılmasına rağmen adamakıllı bir testini görmedim. Hazır sistemlerde falan çokça kullanılıyor.

A serisi ve B serisinin en giriş segmenti ürünlerinden kaçın. Olur da sonradan 7800x3d veya 9800x3d alırsın, sorun yaşarsın. İşlemciden tam performans alamayacağın durumlar olur. Bütçe olarak 7-8k bandına çıkmanı öneririm ya da Asus Prime B650M-K veya MSI Pro B650M-P gibi daha ucuz yollu bir anakart alınabilir ama ben almazdım. Bu son yazdığım ikisi arasında hangisinin VRM performansı daha iyi bilmiyorum çünkü B650M-K Türkiye'de çokça kullanılmasına rağmen adamakıllı bir testini görmedim. Hazır sistemlerde falan çokça kullanılıyor.
Tamamdır hocam sağolun b650mk alsam hepsinin fiyatı 16kyı buluyor upgradelemek yerine şuanki pcmi satıp yenisini almak aklımı kurcalıyor varmı bu konuda bir öneriniz

Yeni konular

Geri
Yukarı