E Erkin42 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:22 #1 Arkadaşlar, Lian Li Galahad II takarken 3 pinli 5 V ARGB girişini anakartta bulamadım. Bu giriş nerede? Üç pinli ARGB_V2_3 var ama emin olamadım. Anakart: Gigabyte B850M Aorus Elite Wi-Fi 7 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:32
Arkadaşlar, Lian Li Galahad II takarken 3 pinli 5 V ARGB girişini anakartta bulamadım. Bu giriş nerede? Üç pinli ARGB_V2_3 var ama emin olamadım. Anakart: Gigabyte B850M Aorus Elite Wi-Fi 7
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 618 Çözümler 15 Yer Türkiye Dün 21:34 #2 Erkin42 dedi: Arkadaşlar, Lian Li galahad II takarken 3 pinli 5 v ARGB girişini anakartta bulamadım. Bu giriş nerede? Üç pinli argb_v2_3 var ama emin olamadım. Anakart: Gigabyte B850M Aorus Elite Wi-Fi 7 Genişletmek için tıkla... ARGB V2_3 portuna takacaksın.
Erkin42 dedi: Arkadaşlar, Lian Li galahad II takarken 3 pinli 5 v ARGB girişini anakartta bulamadım. Bu giriş nerede? Üç pinli argb_v2_3 var ama emin olamadım. Anakart: Gigabyte B850M Aorus Elite Wi-Fi 7 Genişletmek için tıkla... ARGB V2_3 portuna takacaksın.
E Erkin42 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:36 #3 AshleyBenimKarim dedi: ARGB V2_3 portuna takacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım sysfan 2 ye mi?
AshleyBenimKarim dedi: ARGB V2_3 portuna takacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım sysfan 2 ye mi?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 618 Çözümler 15 Yer Türkiye Dün 21:37 #4 Erkin42 dedi: Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım SYS_FAN 2'ye mi? Genişletmek için tıkla... SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir.
Erkin42 dedi: Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım SYS_FAN 2'ye mi? Genişletmek için tıkla... SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir.
E Erkin42 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #5 AshleyBenimKarim dedi: SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim?
AshleyBenimKarim dedi: SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 618 Çözümler 15 Yer Türkiye Dün 21:39 #6 Erkin42 dedi: Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağ ol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Özel yasak halka açık topluluk olduğu için başkalarında faydasına denk gelir.
Erkin42 dedi: Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağ ol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Özel yasak halka açık topluluk olduğu için başkalarında faydasına denk gelir.
E Erkin42 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:41 #7 AshleyBenimKarim dedi: Özel yasak halka açık topluluk olduğu için başkalarında faydasına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Tabii benim icin de iyi olur. AshleyBenimKarim dedi: SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB Cpu Fan takacağım? Son düzenleme: Dün 21:56
AshleyBenimKarim dedi: Özel yasak halka açık topluluk olduğu için başkalarında faydasına denk gelir. Genişletmek için tıkla... Tabii benim icin de iyi olur. AshleyBenimKarim dedi: SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir. Genişletmek için tıkla... Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB Cpu Fan takacağım?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 618 Çözümler 15 Yer Türkiye Dün 21:57 #8 Erkin42 dedi: Tabii benim icin de iyi olur. Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB CPU fan takacağım? Genişletmek için tıkla... SYS fan yazan yere.
Erkin42 dedi: Tabii benim icin de iyi olur. Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB CPU fan takacağım? Genişletmek için tıkla... SYS fan yazan yere.
E Erkin42 Zeptopat Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #9 AshleyBenimKarim dedi: SYS fan yazan yere. Genişletmek için tıkla... Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :d
AshleyBenimKarim dedi: SYS fan yazan yere. Genişletmek için tıkla... Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :d
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 618 Çözümler 15 Yer Türkiye Dün 22:02 #10 Erkin42 dedi: Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :d Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadim anakartta SYS fan veya CHA_FAN olur normalde fanlar birbirine bağlantılı şekilde olabiliyor.
Erkin42 dedi: Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :d Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadim anakartta SYS fan veya CHA_FAN olur normalde fanlar birbirine bağlantılı şekilde olabiliyor.