Arkadaşlar, Lian Li galahad II takarken 3 pinli 5 v ARGB girişini anakartta bulamadım. Bu giriş nerede? Üç pinli argb_v2_3 var ama emin olamadım.
Anakart: Gigabyte B850M Aorus Elite Wi-Fi 7
Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım sysfan 2 ye mi?ARGB V2_3 portuna takacaksın.
Teşekkür ederim. Biraz de 4 pinli PWM kablosu var bunu nereye takmadığım SYS_FAN 2'ye mi?
Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim?SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir.
Teşekkür ederim sabahtan beri en sonunda yardımcı olan biri oldu cok sağ ol bir sorunum olursa ozelden yazabilir miyim?
Tabii benim icin de iyi olur.Özel yasak halka açık topluluk olduğu için başkalarında faydasına denk gelir.
Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB Cpu Fan takacağım?SYS fan 2ye PWM kasa fanı olarak geçiyor kontrol edebilir.
Tabii benim icin de iyi olur.
Tekrar rahatsız ediyorum fanlarin kablosunu nereye takmaliyim anakartta o da 4 pinli galiba ARGB CPU fan takacağım?
Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :dSYS fan yazan yere.
Ayni giriş kasada da var onu nereye takacagim? Kafam cok karıştı simdi :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.