Gigabyte BIOS modu güncelleme

Seekio

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
rtx 3060 ti
Anakart
gigabayt H610M H DDR4
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i3-12100F
Sistemimi daha 1-2 ay önce aldım aldığım gibi ilk Valorant indirdim VAN9003 hatası vardı araştırdım Secure Boot'un aktif olmadığını gördüm tam ayar yapacakken bir baktım BIOS modum güncel değil. Sistemi aldığım adamda babamın arkadaşıydı yazdım dedim nasıl güncellerim anlamıyorum diye dedi işte eğer yanlış bir şey yaparsan ekran kartıda garantisi de çöp olur profosyenellik gerektiren şeyler dedi ayrıyeten adam benim PC'nin testini yaparken Valorant açılıyormuş hani benim yaptığım bir şeyde yoktu ayrıyeten. Sonra işte video attı dedi burada nasıl yapılacağı var ama ben sorumluluğunu almam iyice düşün dedi anakartım Gigabyte markalı ne yapmalıyım sizce?

eğer yanlış bir şey yaparsan ekran kartıda garantisi de çöp olur
Yanlış bilgi vermiş. Anakart BIOS'u ile ekran kartının alakası yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyerek Gigabyte anakartınızın BIOS sürümünü güncelleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey, doğru sürümü indirmek ve güncelleme esnasında elektriklerin gitmediğinden emin olmak.

An itibariyle en güncel BIOS dosyan (F28b): https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/mb_bios_h610m-h-ddr4_8aadl076_f28b.zip

Yanlış bilgi vermiş. Anakart BIOS'u ile ekran kartının alakası yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehberi izleyerek Gigabyte anakartınızın BIOS sürümünü güncelleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey, doğru sürümü indirmek ve güncelleme esnasında elektriklerin gitmediğinden emin olmak.

An itibarıyla en güncel BIOS dosyan (F28b): https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/mb_bios_h610m-h-ddr4_8aadl076_f28b.zip

Pardon yanlış yazmışım ekran kartı değil anakarttan bahsetmişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı