Gigabyte Control Center 9070XT OC Edition ekran kartını görmüyor

jcmaxwellmd

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Gigabyte Aorus B650M Elite anakartıma BIOS güncellemesi yaptıktan sonra ekran kartımı – Gigabyte Radeon 9070XT OC Edition – GCC uygulamasında görememeye başladım. Ayrıca ekran kartım tam yük altında dışarıdan çok net duyulur şekilde fanları açık olarak çalışıyordu. Fakat şimdi, full ekran FURMARK testine başladığımda, full yük altında dahi yüksek bir fan sesi duymuyorum, bu da beni endişelendiriyor. Ayrıca GCC uygulamasında göremediğim için sync olarak RGB ayarı da yapamıyorum. FURMARK uygulaması çalışınca normalde uygulamada GPU sıcaklığı gibi değerler görülebiliyordu, fakat bahsettiğim değişikliklerle beraber artık sıcaklık vs. 0 derece olarak görünüyor.

Nihai olarak, GPU’mdan yeterince performans alamadığımı ve sorunlar yaşadığımı düşünüyorum.

Not: AMD Adrenalin Edition zaten mevcut ve orada her şeyi görebiliyorum, yani driverlarım güncel.

DxDiag yaz arama çubuğuna ve sonra enter bas eğer ekran kısmında kartını görüyor ve sorun bulunmadı yazıyorsa sorun yoktur Gigabyte'ın uygulama kötü ondan yapıyordur büyük ihtimalle.

1757249179853.png

DxDiag yaz arama çubuğuna ve sonra enter bas eğer ekran kısmında kartını görüyor ve sorun bulunmadı yazıyorsa sorun yoktur Gigabyte'ın uygulama kötü ondan yapıyordur büyük ihtimalle.

Eki Görüntüle 2570598
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim,

Evet DXdiag ile sorunsuz görüyorum ama yük altındayken fan yeterince çalışmıyor gibi geliyor bu neden olabilir? Ayrıca rengi ayarlayamıyorum argbnin ya :(

Up, bu konuda desteğe ihtiyacım var rica ediyorum en azından yardımcı olabilecek birilerini etiketleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı