Aslında dışarıdan da alınabilir ama site güvenilir olması gerekir benim icin.
bana galax demeyin ya fenalasıyorum daha gecen ay arkadasım aldı dakikada bir hata veriyor kasa ve psu değişir o sıkıntı değil fakat dediğim gibi ekran kartı konusunda değişeceğimi pek sanmıyorumKasa, PSU ve ekran kartı bunlarla değiştirebilirsin. PSU ile kasa senin baktıklarından daha kaliteli ve ekran kartında da işlemciyi 13700K yapacak bütçe kalır. Bu da senin baktığnı gibi 3060 Ti GDDR6X.
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr Silverstone ET650-G v1.2 650W 80+ GOLD ATX Güç Kaynağı (SST-ET650-G1.2) | Teknobiyotik
SST-ET650-G1.2 .auto-style1 { font-weight: bold; font-size: medium; font-style:normal; font-family:Arial; } .auto-style2 { font-style:normal; font-family:Arial; font-size: medium; } Teknik Özellikler EAN ...www.teknobiyotik.com Galax RTX3060 Ti PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD4CPC) | Teknobiyotik
New Page 1www.teknobiyotik.com
bu arada fsp yanlış bilmiyorsam iyi bir markaydı amaKasa, PSU ve ekran kartı bunlarla değiştirebilirsin. PSU ile kasa senin baktıklarından daha kaliteli ve ekran kartında da işlemciyi 13700K yapacak bütçe kalır. Bu da senin baktığnı gibi 3060 Ti GDDR6X.
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr Silverstone ET650-G v1.2 650W 80+ GOLD ATX Güç Kaynağı (SST-ET650-G1.2) | Teknobiyotik
SST-ET650-G1.2 .auto-style1 { font-weight: bold; font-size: medium; font-style:normal; font-family:Arial; } .auto-style2 { font-style:normal; font-family:Arial; font-size: medium; } Teknik Özellikler EAN ...www.teknobiyotik.com Galax RTX3060 Ti PLUS (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISM6MD4CPC) | Teknobiyotik
New Page 1www.teknobiyotik.com
Bu arada fsp yanlış bilmiyorsam iyi bir markaydı ama
anladım ama dediğim gibi galax sevdiiğim bir marka değilİyi ama benim attığım daha iyi, hem sistemine yeterli hem de kaya gibi Gold sertifikası var. Galax beğenmiyorsan tabii tercih etmeyebilirsin ben yalnızca 13700K için bütçe yaratmaya baktım.
Anladım ama dediğim gibi galax sevdiiğim bir marka değil.
Anladım ama dediğim gibi Galax sevdiiğim bir marka değil
dalga konusu olmayacak ise anlatacağım10 yıllık NVIDIA partneri sorun olmaz. Çoklu çekirdek lazım demişsiniz hangi programları kullanacaksınız?
kasa ve psu olur hem gold sertifiskası varTamam o zaman Gigabyte'da kal. Diğer seçtiklerinde bir sıkıntı göremiyorum kasa ve PSU'yu attığım yerden sipariş verebilirsin.
Dalga konusu olmayacak ise anlatacağım
Kasa ve PSU olur hem Gold sertifiskası var
düşüneceğim belki dönebilirim haklısın dediğin gibi@ahmetaliakdmr sen yine de ekran kartı kısmında iki kere düşün. 13700K'nın fazladan çekirdekleri var ve senin gibi işlemci ağırlık gidecek birisi için bunlar oldukça değerli. Galax ile sorun yaşayan olabilir ama hangi markayla olmuyor ki? Al bak RTX 4080'de ROG Strix gibi üst seviye modeller bile coil whine atabiliyor. Biraz şans faktörü de var, sen alırsın çok memnun kalırsın.