Herkese merhabalar,
öncelikle bu güzel forumda mac adına bütün bilgileri eksiksiz ve anlaşılır bir anlatımla bulabiliyor olmam çok güzel birşey, bu konuda yöneticilerimize ve forum üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Sorunum tam olarak şu,
Şu sistemime mavericks 10.9.1 kurmaya çalıştım.
USB'den boot ettiğim zaman kurulum sorunsuz bir şekilde başlıyor.
Disk izlencesinden herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum.
Kurulum başlıyor yaklaşık 23 dk kaldı aşaması bittiği zaman normal olarak sistem yeniden başlıyor. Buraya kadar sorun yok iken, sistem yeniden başladıktan sonra şu başlangıç ekranında sadece usb belleğimi görebiliyorum. Harddiskimi göremiyorum. Sorunun tam olarak ne olduğunu söyleyebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdi'den çok teşekkür ederim.
Not: Resim sadece örnektir benim pc den çekilmemiş.
öncelikle bu güzel forumda mac adına bütün bilgileri eksiksiz ve anlaşılır bir anlatımla bulabiliyor olmam çok güzel birşey, bu konuda yöneticilerimize ve forum üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.
Sorunum tam olarak şu,
- gigabyte g1 guerrilla x58
- i7 990x cpu
- 24 gb team extreme ram
- gigabyte gtx 680 ekran kartı
Şu sistemime mavericks 10.9.1 kurmaya çalıştım.
USB'den boot ettiğim zaman kurulum sorunsuz bir şekilde başlıyor.
Disk izlencesinden herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum.
Kurulum başlıyor yaklaşık 23 dk kaldı aşaması bittiği zaman normal olarak sistem yeniden başlıyor. Buraya kadar sorun yok iken, sistem yeniden başladıktan sonra şu başlangıç ekranında sadece usb belleğimi görebiliyorum. Harddiskimi göremiyorum. Sorunun tam olarak ne olduğunu söyleyebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdi'den çok teşekkür ederim.
Not: Resim sadece örnektir benim pc den çekilmemiş.
Son düzenleyen: Moderatör: