Gigabyte G1 ve Gigabyte GTX 970 farkları

Evga, Asus ve Msı tercihimdir. Şu an ekran kartı alacak olsam Asus alırdım. Yaklaşık 8 senedir Asus ekran kartlarını kullanıyorum ve çok memnunum. Msı'da denedim, bizim iş yerinde var 3 sene oldu sorun çıkmadı henüz. Evga hiç kullanmadım, öneriyorlar bir fikrim yok ama Asus ayarında olabilir. Araştırmanızı öneririm. Asus ve Msı ekran kartları dururken Gigabyte'e yönelmem çünkü bu işi onlar kadar iyi yapamıyor. Stokta hangisi varsa fiyatta bariz fark yoksa,
1-Asus 2-Msı 3-Gigabyte olsun. Evga hakkında fikrim yok.

Sadece saat hızlarında fark var başka fark yok. Evga her zaman Asus ve MSI'dan daha kaliteli ürünler sürmüştür piyasaya, bizim ülkemize yeni geldiği için insanlar daha temkinli yanaşıyor. Ama yurtdışında her zaman ilk sıraya oyanayan markadır. Ama aralarında çok fark yok.

Gigabyte aslında çok bilindik ve kaliteli ürünler sürer piyasaya ama her zaman başarı ve satış oranını Asus, MSI, Evga gibi marklar gibi tutturamaz akabinde yine gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

İşin kısası hepsi aslında birbirlerine yakın kalitede ürünler sürüyor piyasaya hangisini alırsanız alın keşke şu markayı alsaydım dedirtmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı