Gigabyte G24F-2 durduk yere bozuldu

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar, tam 2 yıl 1 ay önce İtopya'dan Gigabyte G24F-2 modelini satın almıştım. Şu ana kadar tek bir sorun yaşamadım ancak az önce oyun oynarken ara sahneden sonra bir anda görüntü gitti, garip garip kareler vs. oluşmaya başladı. İlk başta laptopun ekran kartı falan yandı sandım ama farklı bir ekran bağladığımda sorunsuz çalıştığını gördüm. Üstelik kapattıktan sonra çıkan "no signal" gibi yazılar da bozuk. Garantisi de bitmiş olması gerekiyor. Ne yapabilirim bu durumda? Şimdiden teşekkürler. Görüntü ekliyorum.

IMG_0206.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör kronik panel arızalı. Ben ve arkadaşım aynı anda sizin gibi itopya'dan almıştık 2 yıl önce. İkimizin monitöründe de en alttan çizgi olarak başladı, her geçen gün o çizgiler yukarıya doğru çoğalıyor. En sonunda sizinki gibi kaplayacak sanırım. Garantiye vermeye üşeniyorum, ve o süre zarfında monitörsüz kalmak istemediğim için şuan pek üstüne düşmüyorum. Çok can sıkıcı bir durum.

Bu monitör kronik panel arızalı. Ben ve arkadaşım aynı anda sizin gibi itopya'dan almıştık 2 yıl önce. İkimizin monitöründe de en alttan çizgi olarak başladı, her geçen gün o çizgiler yukarıya doğru çoğalıyor. En sonunda sizinki gibi kaplayacak sanırım. Garantiye vermeye üşeniyorum, ve o süre zarfında monitörsüz kalmak istemediğim için şuan pek üstüne düşmüyorum. Çok can sıkıcı bir durum.
Benim bir anda oldu hocam, öncesinde bir şey yoktu. Bence siz de bir an önce gönderin her türlü kalacaksınız zaten.

İtopya'dan geri dönüş aldım arkadaşlar, garanti süreci için göndereceğim bugün. Umarım bir an önce çözülür.

Son düzenleme:
Benim bir anda oldu hocam, öncesinde bir şey yoktu. Bence siz de bir an önce gönderin her türlü kalacaksınız zaten.

İtopya'dan geri dönüş aldım arkadaşlar, garanti süreci için göndereceğim bugün. Umarım bir an önce çözülür.

Hayırlısı olsun, umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı