Gigabyte G24F-2 ekranda çizgi oluştu

Beck

Hectopat
2 yıldır aşırı memnun şekilde kullanıyorum. Birkaç hafta önce fark ettim ama pek önemsemedim çünkü öyle aşırı dikkat çeken bir şey değildi. Hala daha büyük bir sorun değil benim için ancak bu zaman geçtikçe çoğalır ya da belirginleşir mi onu kestiremiyorum. Eğer öyle olursa büyük bir sorun. Ayrıca neden oldu onu da anlamadım. Monitörü ekstra OC falan yapmıyorum, yormuyorum ne sunuyorsa onu kullanıyorum aslında.

1739288450182.png 1739288417818.png

Son düzenleme:
Sigara dumanı, ütü buharı veya nemde yapabilir. Monitörümüz aynı ve bir problem yaşamadım ama TCL marka televizyonumda yaşadım ve bir gün boyunca fişe takmamıştım çizgi ve kabarma düzelmişti. Öncelikle sigara nargile gibi şeylerin dumanı ise geçmiyor. Ama nem ütü gibi şeylerden olduysa kendiliğinden geçiyor. Sigara dumanı geçmemesine karşın görüntü dışında monitöre hiçbir zarar vermezken nem panele zarar verebilir şans meselesi. Benim olmadı çok şükür. Sizin de olmaz umarım.

Sigara dumanı, ütü buharı veya nemde yapabilir. Monitörümüz aynı ve bir problem yaşamadım ama TCL marka televizyonumda yaşadım ve bir gün boyunca fişe takmamıştım çizgi ve kabarma düzelmişti. Öncelikle sigara nargile gibi şeylerin dumanı ise geçmiyor. Ama nem ütü gibi şeylerden olduysa kendiliğinden geçiyor. Sigara dumanı geçmemesine karşın görüntü dışında monitöre hiçbir zarar vermezken nem panele zarar verebilir şans meselesi. Benim olmadı çok şükür. Sizin de olmaz umarım.
Sigara kullanmıyorum. Odam kendime ait olduğu için de herhangi bir ütü buharı vb şeylerin ulaşması çok zor. Ulaşacak tek buhar sıcak çay buharı olur onunda o kadar etki edeceğini sanmıyorum açıkcası. Neden olduğunu anlamadım şuanlık pek sorun yok çünkü en altta ve küçük bir boyutta çok yakınlaşınca görebiliyorum zaten farkı. Şimdilik böyle devam edeceğim eğer büyürse o zaman bir aksiyon almam gerekir gibi.

Sigara kullanmıyorum. Odam kendime ait olduğu için de herhangi bir ütü buharı vb şeylerin ulaşması çok zor. Ulaşacak tek buhar sıcak çay buharı olur onunda o kadar etki edeceğini sanmıyorum açıkçası. Neden olduğunu anlamadım şu anlık pek sorun yok çünkü en altta ve küçük bir boyutta çok yakınlaşınca görebiliyorum zaten farkı. Şimdilik böyle devam edeceğim eğer büyürse o zaman bir aksiyon almam gerekir gibi.

Havalar çok soğudu. Petekler açıkken odanın camını havalandırmak için açınca sıcak hava soğuk hava ile karşılaşıp yoğuşuyor o da nem yapıyor. Ve o çizgi büyümez ama kaybolabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı